81 ilde eş zamanlı yapılan, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan’ın çevrimiçi katılımı, İl İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulları, Vali Doç. Dr. Ömer Toraman başkanlığında toplandı.

Toplantıda İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurullarının etkinleştirilmesi Özel Gündemi’ görüşüldü, daha sonra Elazığ’da yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar değerlendirildi.

81 ilde aynı anda gerçekleştirilen toplantıya çevrimiçi olarak katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Prof. Dr. Vedat Işıkhan konuşmasında Türkiye’de istihdam verilerini paylaşarak mesleki eğitimin desteklenmesi konusunda bazı açıklamalarda bulundu.

G M Awz D7 Wc A A P

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü Kutladı Ülkü Ocakları İl Başkanlığı 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü Kutladı

Bakan Işıkhan’ın konuşmasının ardından İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri; Elazığ’daki istihdam ve mesleki eğitim alanındaki gelişmeleri değerlendirip, istihdam durumu, açık işler ve işlere yerleştirme sayıları, aktif ve pasif işgücü programları ile toplum yararına programlar üzerinde görüş alış verişinde bulundu.

Yapılan toplantıda ayrıca Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Mesleki Eğitimde İş Sağlığı ve Güvenliği 2024 Mart ayı raporu ile İL İstihdam Ve Mesleki Eğitim Kurulları Denetim Kurulu faaliyetleri değerlendirildi.

G M Awz E C Wk A A O Isg