Elazığ İl Özel İdaresi, yatırım programı çerçevesinde başlattığı asfaltlama ve yol bakım onarım çalışmalarını merkez ile ilçelere bağlı köylerde sürdürüyor.

Elazığ’da yol ağını daha konforlu bir yapıya kavuşturarak vatandaşların rahat bir şekilde ulaşımlarını sağlaması için yol ve ulaşım çalışmalarını programlı bir şekilde sürdüren İl Özel İdaresi, ilçelere bağlı köy yollarında olduğu gibi merkez köylerinde de çalışmalarını devam ettiriyor.

Kentin her bölgesinin gelişimi için hizmetlerini devam ettiren İl Özel İdaresi, Merkeze bağlı Tadım Köy yolunda da çalışmalarına başladı.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri, 6 köyün faydalandığı Tadım Köy grup yolunda çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler toplamada 10 bin 600 metre uzunluğundaki yolda asfalt kaplama ve yol bakım onarım çalışmaları gerçekleştirecek.

Elazığ'da Üniversite Öğrencileri ABD'deki Filistin Eylemlerine Destek Verdi Elazığ'da Üniversite Öğrencileri ABD'deki Filistin Eylemlerine Destek Verdi

Elazığ İl Özel İdaresi’nden yapılan açıklamada, şehrin birçok noktasında yoğun bir şekilde çalışma yürütüldüğü belirtilerek, “İlk baharda başlatılan yol yapım ve stabilize çalışmaları kapmasında ekiplerimiz hazırlanan program çerçevesinde şehrin birçok noktasında yoğun bir tempoyla çalışmaktadırlar. Gerçekleştirilen çalışmalar ile yol ağımız içerisinde vatandaşlarımız daha rahat bir şekilde ulaşımlarını gerçekleştirecekler” denildi.