Şehrin sorunları masaya yatırıldı.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen toplantıda 2020 Elazığ Deprem sonrasında hak sahipliği ve konut çalışmalarında gelinen süreç masaya getirildi.

Dr. Ömer Toraman başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ilin beş milletvekilli de bir araya geldi.

Vali Toraman başkanlığındaki toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Ejder Açıkkapı, Mahmut Rıdvan Nazırlı, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Şişecioğlu, AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, ilgili kurum müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantında il yöneticileri, muhtarları dinleyerek, onlarda gelen sorulara cevap verdi.

İşte İsrail’in Boykotda Zarar Gören 5 Önemli Şirketi İşte İsrail’in Boykotda Zarar Gören 5 Önemli Şirketi

Deprem felaketi sonrası yaşanılan sorunlar, yapılan çalışmalar ve konut durumunun da masaya yatırıldığı toplantıda Elazığ milletvekilleri ilk kez bir araya geldi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YAPILAN ÇALIŞMALAR İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME TOPLANTIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Toplantının ardından açıklama yapan Başkan Şerifoğulları, "Valimiz Sayın Dr. Ömer Toraman başkanlığında Milletvekillerimiz Sayın Erol Keleş, Sayın Ejder Açıkkapı, Sayın Mahmut Rıdvan Nazırlı, Sayın Semih Işıkver ve Sayın Gürsel Erol ile birlikte merkez ve belde mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek 2020 yılında meydana gelen Elazığ merkezli ve 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası yapılan çalışmalar ile ilgili Değerlendirme Toplantımızı gerçekleştirdik” dedi.