Belediye Başkan Adayını Ali Şekerdağ olarak belirleyen İYİ Parti, belediye meclis üyeliği için aday adaylığı müracaatlarını kabul etti.

 MEVLÜT OR “ARKADAŞLARIMIZI BU CESARETİNDEN DOLAYI KUTLUYORUM”

İYİ Parti İl Başkanı Mevlüt Or, partilerine olan teveccühün kendilerini mutlu ettiğini ifade ederek “ İyi partiye bir teveccüh hızla büyümektedir. Sizler ile arkadaşlarımız ile beraber hep birlikte özveri gösterip bizler ile bu yola çıktılar. Allah kendilerinden razı olsun. Belediye meclis üyeliğine başvuru yapan arkadaşlarımızı bu cesaretinden dolayı kutluyorum. İnşallah hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yaparız. Dünde seçim irtibat büromuzu açtık. İyi bir kalabalık ile biz bunu gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

 HÜSEYİN İPEK “PARTİMİZİN İLK GÜNÜNDEN BERİ DE FAALİYET GÖSTERMEYE ÇALIŞMAKTAYIZ”

Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Hüseyin İpek, önce kendini tanıttı ardından da hedeflerinden bahsederek “ 1973 yılında Çemişgezek uzungöl köyünde doğdum. Çemişgezek’in çeşitli sosyal kurumlarımda görev yaptık. ELSAD sosyal yardımlaşma derneğini kurduk. 18 yıl Fırat Üniversitesinde devlet memurluğu yaptım. Daha sonra emekli oldum. Şuan da ticaret ile uğraşmaktayız. Partimizin ilk gününden beri de faaliyet göstermeye çalışmaktayız. Durmak yola devam diyenlerin giderken de heybesini dolduranların biz önüne güvenlik noktasını koyacağız ”dedi.

Bir diğer aday adayı Aybüke Burçak, o da başvurusunu yapan isimler arasında yer alarak “ Mazlumun garibanın çaresizliğin ve vatanımızın sesiz çığlığı olmuştur. Yola çıkış amacımızda bu doğrultudadır. Elazığ iyi parti gençlik kollarının yönetiminde ki STK ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinden istifa etmiş ve yarının umutları olan geleceğimizi şekillendirecek gençleri gözümü dimdik tuttuğum ufka kadar ilerletmeye gayret göstereceğime sizlerin huzurunda söz veriyorum” ifadelerine yer verdi.

Aygün Akgül ve Muhlis Tunçel de başvuruları alınan aday adayları arasında yer aldılar.