Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 'El Emeği Göz Nuru' sergisi düzenlendi. 

Elazığ Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen kurslarda kursiyerlerin ürettiği ürünler Medical Park Elazığ Hastanesi'nde açılan 'El Emeği Göz Nuru' sergisinde sergilendi. Kanaviçe sanatından keçe sanatına, kağıt rölyefden filografi çalışmalarına kadar toplamda 60 tane ürünün yer aldığı sergi büyük ilgi gördü.

Gerçekleştirilen sergiye, Hastane Genel Müdürü Op. Dr. Mahmut Yıldız, Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı, Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı İbrahim Bahşi, kurs öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.
Halk Eğitim Merkezindeki kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru tabloların ve süslemelerin güzel olduğunu dile getiren Yıldız, "Biz bir aile olarak dünya kadınlar gününü kutlar bundan sonraki programlarda her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek isteriz" diye konuştu.

Türkiye'de kadınların tarih boyunca istiklal ve istikbal mücadelesinde sürekli yer aldığını dile getiren Halk Eğitim Müdürü Kazım Atıcı ise , " Toplumsal yaşamda Dinamobet kadınların sorunlarının sona erdirilmesi için gayret göstermeliyiz. Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü olarak kadınlara yönelik çalışmalarımız sürekli devam etmektedir. Açmış olduğumuz kurslarla kadınlarımıza destek olmaya, kadınlara ekstra meslek kazandırmaya, zamanlarını hoş geçirmeye yönelik çaba ve gayret içinde olduğumuzu ifade ediyoruz" ifadelerinde bulundu.

Sergi açılışının ardından özel bir okulun öğrencileri, hastanenin kadın çalışanları ve hastalarının 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutlayarak karanfil dağıttı.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününde öğrencilerin hastaneyi ziyaret etmelerinden memnun olduklarını ifade eden Hastanenin Kurumsal İletişim Müdürü Esin Yamaç Erten,"Bizde emek veren, dokunduğu her yeri güzelleştiren sağlıklı nesiller yetiştirmek için çaba sarf eden kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum" dedi.