En sempatik çift olarak tanınan Pelin Akıl ve Anıl Altan birlikte yaptıkları paylaşımlarla beğeni toplamaya devam ediyor. İmrenilecek aşklarına toz kondurmayan ikiliden yeni bir şak pozu geldi. Yunanista'nın gözde tatil mekanına giden Anıl Altan ve Pelin Akıl, paylaşımıyla hayranlarına "Ne aşk be" dedirtti. Anıl Altan'ın Pelin Akıl'a bakarkenki pozunu " Senden gözümü alamıyorum" notuyla paylaştı.

PAYLAŞTIĞI NOTLA ALAY KONUSU OLDU

Yunanistan'a giden ve geceliği 5 bin 500 TL olan otelde kalan çift, çektikleri fotoğrafları sosyal medya hesaplarında takipçileri ile paylaştılar. Pozlarıyla ve videolarıyla takipçilerini yine güldüren ikili, arada romantik paylaşımlar yapmayı da ihmal etmiyor. Anıl Altan'ın, eşi Pelin Akıl'a olan aşkını, "Gözümü senden alamıyorum" notuyla dile getirdi. Ancak duygusal paylaşımda Anıl Altan'ın paylaştığı fotoğrafta gözlerinin kapalı olması takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

PELİN AKIL EŞİNİN PAYLAŞIMINA YORUM YAPTI

Duygusallığı çabuk atlatan ikiliden Pelin Akıl, eşinin bu paylaşımı üzerinden espiri yapmaya başladı. Çift, eğlenceli anlarından hayranlarını mahrum bırakmadı.