Fenomen Dizi Gülperi Dizisinde Reymen Sürprizi

Show TV'nin sevilen dizisi Gülperi'de 24'üncü bölüm tanıtımında "Derdim Olsun" şarkısıyla rekorlar kıran Reynmen sürprizi yaşandı.

Fenomen Dizi Gülperi Dizisinde Reymen Sürprizi

Başrollerini Timuçin Esen ve Nurgül Yeşilçay'ın paylaştığı Gülperi dizisinde 24.bölüm tanıtımın da Derdim Olsun şarkısıyla tüm Türkiye'ye adını duyuran Reynmen sürprizi yaşandı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gülperi'nin yeni bölüm tanıtımının Reynmen'inizlenme rekorları kıran "Derdim Olsun" şarkısı eşliğinde yayınlanması büyük beğeni topladı.

TANSİYON YÜKSELİYOR

Yapımını Tims& Productions'ın, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın üstlendiği, başrollerini Nurgül Yeşilçay ve Timuçin Esen'in paylaştığı Cuma akşamlarının vazgeçilmez yapımı Gülperi'de bu hafta tansiyon yükseliyor.

GÜLPERİ EVLİLİĞİNE DEVAM EDEBİLECEK Mİ?

Ailelerine adeta savaş açan çocuklarının karşısında yeni bir sınav verecek olan Gülperi ve Kadir'in evlilikleri için alacakları karar yeni bölümde ekrana gelecek.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Dizinin başrol oyuncusu Nurgül Yeşilçay, ssoyal medya hesabından tanıtımı yayınlayarak, Reynmen'e göndermede bulundu. Yeşilçay'ın takipçileri gönderisine beğeni yağdırdı.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2019, 14:02

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137