Ekranların sevilen yarışması Masterchef’de eleme heyecanı her hafta devam ediyor.

Yarışmanın 75. Bölümünde de Ekin, Alican, Cemre ve Güzide arasından bir yarışmacı programa veda etti.

ZORLU BİR BÖLÜM OLDU

Masterchef yarışmasında dün akşam oldukça zorlu yemekler yarışmacıların eleme akşamında onları zorladı. Özellikle ana yemeğin yoğurt olduğu özgün bir menü istendiğinde yarışmacılar bir hayli zorlanarak yemeklerini sonuçlandırdılar.

Güzide yoğurttan neredeyse peynir kıvamında bir menü oluşturarak şefleri etkilerken Alican'ın tütsüleme tekniği ile ortaya çıkardığı tabak şefleri etkiledi. Ekin ise yoğurtla mezeler sununca şeflerin eleştirilerine maruz kaldı.

Cemre bir gün önce yapılan puanlamada dokunulmazlığı alarak ilk finale kalan isim olmayı başarmış zorlu eleme stresinden uzak kalmıştı. Geriye kalan üç isim Alican, Ekin ve Güzide ise yarı finale kalmak için ter döktü. Dün geceki elemenin ardından yarışmaya bir isim daha veda etti.

ELAZIĞLI YARIŞMACI EKİN VEDA ETTİ

Yarışmaya veda eden isim Elazığlı yarışmacı Ekin Eylem Ulaş oldu.

Üçüncü eleme oyununda Alican ve Güzide puan olarak Ekin'in üzerinde yer alıyordu. Ekin son menüde de farklılık yaratmayı başaramayınca iki ismin gerisinde kaldı. Alican'ın 54, Güzide'nin 64 puan aldığı 3. eleme oyununda Ekin 42 puan alarak yarışmaya veda etti.

ASLEN ELAZIĞLI

Efendi kişiliğiyle yarışmanın favori isimleri arasında yer alan Ekin Eylem Ulaş 1988’de Bursa’da doğdu. Baba tarafından Elazığlı olan Ekin Eylem Ulaş, yarışmada sık sık Elazığlı olduğunu dile getirmişti.

ULAŞ, 12 SENEDİR AŞCILIK YAPIYOR

Ulaş, 12 senedir aşçı son 1 senedir de Executive Chef. Bir abisi ve bir kız kardeşi var. Basketbol oynuyor ve sık sık yüzüyor. Sigara ve alkol kullanmıyor. 5 kıta, 28 ülke ve 48 şehir gezdi. 2007 yılından beri aşçılık yaptığını söyleyen Ulaş, koyu bir Fenerbahçe taraftarı.