Şevkat Yerimdar geçtiğimiz yaz sezonunda yayına başlamış ve ekranların en kısır döneminde haftalarca zirveyi kimseye kaptırmamıştı. Sinema filmi ile hayatımıza giren Şevkat Yerimdar karakteri ve mahallesindeki maceraların konu edindiği dizi reytinglerde önemli başarılara imza atmıştı. Ancak Fox TV yapımlarının üzerinde gezen kara bulutların Şevkat Yerimdar'ı da etkisi altına aldığı söyleniyor. Peki, Şevkat Yerimdar neden bitiyor? Senaryosunda bir kısırlaşmanın yaşandığı söylenen Şevkat Yerimdar ne zaman final yapacak? İşte, Şevkat Yerimdar finaline dair merak edilen tüm detaylar...

ŞEVKAT YERİMDAR FİNAL Mİ YAPIYOR?

Disney grubuna satışı gerçekleşen Fox kanalında yayınlanan bir çok program ve diziye yeni sezon için final yolu gözüküyor. Bu satış 20th Century Fox film stüdyosu ve İngiltere, Avrupa, Asya'daki Sky ve Star uydu yayınlarını da kapsıyor. FX ve National Geographic kablo kanalları, ABD'deki 22 bölgesel spor kanalı ve Fox grubunun dijital yayın platformu Hulu hisselerinin de satışının yapıldığı ve kısa sürede Disney'e geçeceği söylentiler arasında.

Hal böyle iken Fox kanalının yapısında da büyük ölçüde revizyona gidileceği konuşuluyor. Fox Türkiye'nin de etkileneceği söylenen bu satış sonucunda ilk günlerdeki başarısını artık gösteremeyen Şevkat Yerimdar'ın hem bu revizyon hem de senaryo kısırlaşması sonucunda çıkmaza girmesi nedenleriyle yeni sezonda yer almayacağı iddia ediliyor.

ŞEVKAT YERİMDAR NE ZAMAN FİNAL YAPIYOR?

Yeni sezon dev yapımların ekrandaki yerini alması ile reyting kaybı yaşayan Şevkat Yerimdar'ın 2018-2019 sezonunda yayında olmayacağı konuşuluyor. Cuma günleri yayınlanan ve bu hafta 40.bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Şevkat Yerimdar'ın ne zaman final yapacağına dair kanaldan ve yapım şirketinden herhangi bir açıklama gelmedi. Ancak bu konunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor. 

ŞEVKAT YERİMDAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Esin ve Şevkat nikah için gizlice gün alırlar. Biran önce bir aksilik çıkmadan evlenmek istemektedirler. Fakat mahalleli bunu duyar ve düğün için baskı yapar. Sonunda Şevkat düğüne ikna olur ama Esin’in hayalindeki düğün Şevkat’in istediği kadar sade değildir. Cuma dükkanını geri alma planları yaparken, İsmail de Cuma’dan kurtulma planları yapmaktadır. Düğün günü yaklaştıkça mahalledeki heyecan da gittikçe artmaktadır.

Kaynak: haber7.com