Burcu Özberk ve Murat Boz’un başrolü paylaştığı ‘Rüyana Görürsün’ dün Prime Video’da yayınlandı.

Başrollerini Murat Boz ve Burcu Özberk’in paylaştığı ‘Rüyanda Görürsün’ filmi 3 Şubat 2023 tarihinde Prime Video’da yayınlandı. Yeni bir platform olan Prime Video’nun ilk Türkiye içeriği olan ‘Rüyanda Görürsün’ün yönetmen koltuğunda Cemal Alpan oturdu, senaryosunu Umut Açıkalın, Serhat Solmaz, Ferhat Ergüden kaleme aldı. Filmin oyuncu kadrosunda, Devrim Yakut, Şerif Erol, Ekin Mert Daymaz, Uğur Uzunel, Selen Soyder gibi başarılı isimler yer aldı. Filmin müziği ise KÖFN'ün geçen senenin en sevilen şarkılarından biri olan 'Bir tek ben anlarım' oldu.

Romantik komedi denilince Türkiye’de akla ilk gelen başarılı isim Burcu Özberk, Pelin rolüne hayat verdi. Şarkıcı kimliğinin yanında başarılı oyunculuğuyla Murat Boz ise Engin’i canlandırdı. Rüyanda Görürsün, evliliğe ve aşka inanmayan iki kişinin bir rüyada birlikte olmasının ardından gerçek hayata dönünce birbirlerini aramalarını konu edindi. Filmin spoilerı olmaması ise filmi ilginç kılan önemli bir özelliği oldu. Pelin ve Engin yaşayacaklarını bilerek yeniden birbirlerini bulmaya çalıştı.

Ebru Yaşar Dünyayı Listelerine Giren İlk Türk Sanatçı Ebru Yaşar Dünyayı Listelerine Giren İlk Türk Sanatçı

Prime Video Rüyanda Görürsün’ü “Hani hiç tanımadığımız biriyle göz göze geliriz, sanki zaman yavaşlar. Sonra hızla yanından geçip gideriz ya arkamıza bile bakmadan. Pelin ve Engin’e de böyle olmuştu. Ama ne hikmetse gözlerini açtıklarında aynı yataktaydılar. Üstüne üstlük iki yıldır evliydiler. Olsa olsa bu bir rüyaydı. Yok yok, bir an önce uyanmaları gereken bir kabustu. Ama uyanmak için önce aşık olmaları gerekecekti.” ifadeleriyle yayınladı.