Munzur Üniversitesi Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Resim Bölümü’nün 2024-2025 eğitim-öğretim yılı mezuniyet sergisi, Tunceli Müzesi’nde sanatseverlerle buluştu.

Serginin açılışına Vali Vekili Ertuğrul Aslan, Vali Yardımcısı Fikret Dağ, Munzur Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan Peker, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muzaffer Aşkın, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aslışah Açıkses, Prof. Dr. Murat Dal, çok sayıda akademisyen, öğrenci ve sanatsever katıldı.

CHP Elazığ İl Başkanı ve Gürsel Erol’un Avukatı Coşkun Çağlar Duran: İftiralara Karşı Hukuki Süreç Başlatılıyor
CHP Elazığ İl Başkanı ve Gürsel Erol’un Avukatı Coşkun Çağlar Duran: İftiralara Karşı Hukuki Süreç Başlatılıyor
İçeriği Görüntüle

Toplam 46 eserin yer aldığı sergide, Resim Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin “Proje 1 ve 2” dersleri kapsamında yürüttükleri tez konularına paralel olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar sergileniyor.

Her yaştan ziyaretçiye ev sahipliği yapan “Mezuniyet Sergisi”, 28 Mayıs 2025 tarihine kadar Tunceli Müzesi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.