Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Adayı Semih Işıkver seçime sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmaları kapsamında Bağkur Caddesi esnafı ile buluşan Milletvekili adayı Işıkver, esnafları tek tek gezip, destek istedi.

Elazığ’da Okula Giren 3 Hırsız Tutuklandı Elazığ’da Okula Giren 3 Hırsız Tutuklandı

Milletvekili Adayı Işıkver’in bir sonraki durağı ise Üniversite Mahallesi oldu.

Esnaf ziyaretlerinin ardından Işıkver, Muharif Gaziler Derneği ve Çemişgezekliler Derneği üyeleri ile buluştu.

Işıkver’in son durağı ise Pertek ve Çemişgezeklilerle buluşma programı oldu. MHP Adaylarının birer konuşma yaptığı programda vatandaşlara seslenen Işıkver,  destek istedi.

Işıkver, “Bütün gönüldaşlarımıza, Sayın İl Başkanım Uçbeyimin şahsında teşekkürlerimi, minnetlerimi arz ediyorum iyi ki varsınız. Şimdi rağbete düşmenizi istemiyorum. Tabiki özgüveninizi kaybetmenizi de istemem ama ben başından beri diyorum biz bu şehirde 1. Parti olacağız. Bizim davamız hak hakikat yolu, Allah yolu bizim davamız. Biz özü, dini, İslam’ı, Türklüğü korumak için bu yoldayız bu şehri korumak için bu yoldayız. Ben sadece bu şehri koruyayım, bu devleti, bu milleti bu töreyi koruyayım diye ben yüklerimden arındım geldim. Karşınızda sadece bir siyasetçi olarak duruyorum, ben bir siyasetçiyim ve mücadele edeceğim” dedi.