Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 14. Olağan İl Kongresi 9 Eylül Cumartesi günü saat 11.de Akgün otelde gerçekleştirilecek.

Kongre öncesi MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, MHP MYK Üyesi Alper Erdem, MHP İl Başkanı Yunus Bal ve beraberindeki heyet medya grubumuzu ziyaret etti.

BAL: ELAZIĞ’I EN İYİ YERE TAŞIMAK İÇİN HAREKETİMİZE DAVAMIZA GÖNÜL VERMİŞ VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM

Elazığ’da Sürü Otlatma Kavgası! Elazığ’da Sürü Otlatma Kavgası!

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal, “Tüm teşkilatlarımızla çok coşkulu bir kongreye hazırlık yapıyoruz. En alt kademeden en üst kademeye kadar heyecanlıyız. Cumartesi günü bu şehre dair planlarımız, bu şehre dair hedeflerimiz var. Yapılması gerekenler var. Dersimizi çok iyi çalıştık. Ben şahsen Cumartesi günü il başkanı adayıyım. Süreç içerisinde ben seçilmişlerden sadece bir tanesiyim. Bütün arkadaşlarımla beraber, bütün ekibimle beraber. Elazığ’ı en iyi yere taşımak için kongremize bütün vatandaşlarımızı, üyelerimizi, delegelerimizi, hareketimize davamıza gönül vermiş vatandaşlarımızı davet ediyorum. Toyumuza bekliyoruz. Tabi ki toyumuzda MYK üyelerimiz, Isparta milletvekilimiz, Elazığ milletvekilimiz divanda olacaklar. Çok coşkulu ve heyecanlı bir bekleyişle Cumartesi günü Akgün Otel’de saat 11.00’de buluşmayı temenni ediyorum vatandaşlarımızla” ifadelerini kullandı.

ERDEM: DEĞERLİ DAVA ARKADAŞLARIMIZI KIYMETLİ HEMŞEHRİLERİMİZİ TOYUMUZA BEKLİYORUM

MHP MYK Üyesi Alper Erdem, “Bölgenin bir MYK üyesi olarak en çok görev yapan MYK’dan birisiyim. Bu nedenle Milliyetçi Hareket Partisi ve Dr. Devlet Bahçeli beyefendinin evladı olmanın gururunu yaşarken yapacağımız bu kongreyle ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini, yeni seçilecek olan il başkanımıza da tekrardan hayırlı olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Bu vesile ile değerli dava arkadaşlarımızı kıymetli hemşehrilerimizi toyumuza bekliyorum” şeklinde konuştu.

SÖNMEZ: KANAL FIRAT STÜDYOLARI ÇOK GÜZEL

MHP Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “Gerçekten Kanal Fırat stüdyoları çok güzel. Gördüğüm stüdyoların içerisinde en güzel bir tesis diyelim artık. Stüdyo demeyelim. Kanal E. Elazığ’da bulunma sebebimiz ayın 9’unda toyumuz var. Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanlığı’mızın kongresi var. Ondan dolayı da genel merkezimizin görevlendirmesiyle Elazığ’a geldik. Tüm Elazığlı hemşehrilerimizi kongremize davet ediyoruz. 14 Mayıs’ta şunu gördük. Isparta’da da, Elazığ’da da tüm Türkiye’de de gördük. Artık halk mecliste Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının fazlasıyla olması gerektiğini düşünüyor. Yerelde de gördüğümüz bu. Isparta için de Elazığ için de bir çok gittiğimillerde genel merkezin görevlendirmesi sonucu gittiğimiz illerde şunu gördük. Halk artık bizi istiyor” dedi.

IŞIKVER: ÜRETKEN BELEDİYECİLİK VİZYONUNU YENİDEN ELAZIĞLILARLA BULUŞTURMAK İÇİN ÇOK HIZLI BİR ÇALIŞMANIN İÇERİSİNE GİRECEĞİZ

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver’de hemşehrilerini kongreye davet ederek, “9 Ağustos tarihinde Sayın Genel Başkanımızın talimatlarıyla başlayan bizim de ilçe kongrelerimizi tamamladığımız bir süreci icra ettik. Şimdi sıra il kongresinde inşallah; il kongremizi de huzur ve sükunet içerisinde, birlik beraberlik içerisinde gerçekleştireceğiz. Allah’ın izniyle ondan sonraki süreçte de yerel seçimlerle ilgili artık daha fazla sahada olacağımız hedeflerimizi ve vizyonumuzu ortaya koyabileceğimiz yeni bir süreci icra edeceğiz. İnşallah önce ilimize sonra bölgemize, ülkemize hayırlar getirmesini Cenap-ı Hak’tan temenni ediyoruz. Talipleri çok fazla. Elazığ’dan Milliyetçi Hareket Partisi’nin farkında olan herkes MHP’den aday olmak istiyor. Sürece ilişkin tabi ki Milliyetçi Hareket Partisi’nin üretken belediyecilik diye bir vizyon da var. Ki ilçelerimizde diğer ilçelerden farklı çalışma yaptığımızda hemşehrilerimiz taktir edecektir, kamuoyu taktir edecektir. Elazığ’da yaklaşık 30 yıldır Milliyetçi Hareket Partisi belediyesi yok. Dolayısıyla üretken belediyecilik vizyonunu yeniden Elazığlılarla buluşturmak için çok hızlı bir çalışmanın içerisine, temponun içerisine gireceğiz. İddialıyız” diye iade etti.