Elazığlı iş insanı İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı Yüksel Ercan medya grubumuzu ziyaret etti.

Adaylık çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ercan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Elazığ ziyaretini de değerlendirdi.

ERCAN: ÇOK İYİ ÇALIŞMALARIMIZ VAR

Aday Adayı Yüksel Ercan, “Yaklaşık 3 ay önce biz aday adaylığımızı açıklamıştık. Bu süreçte de çok iyi çalışmalarımız var. Özellikle köylerde ve şehir merkezinde çalışmalarımız var. Bu ciddi çalışmalarımızın neticesinde Meral Hanım Elazığ’a geldi. İyi’ye doğru gidiyoruz. İYİ partinin şuanda Türkiye’de bir ivmesi var. Şuanda güçleniyor. Sosyal ve ekonomik politikaları beğeniliyor. Daha önceden MHP’den siyaset yapıyordum şimdi görüşlerim ışığında İYİ partiye geçtim” dedi.

Seçimin biran önce yapılmasını talep eden Ercan, ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşın yaşam mücadelesi verdiğini söyledi.

ERCAN: HÜKÜMET DEĞİŞİKLİĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

Ercan, “Türkiye’de ekonomik sıkıntılar var. Bu ekonomik sıkıntılar 2018’in ikinci yarısından sonra başladı. Geçtiğimiz 2 ay öncede patlak verdi. Şuanda insanların ekonomik durumları çok kötü. Şuan ki mevcut hükümet bunlara karşı bir politika üretemiyor. Bir çözüm bulamıyor. Ben şahsen bir iş adamı olarak baktığım zaman seçimin bir an önce yapılması lazım. Hükümet değişikliğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.