AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, beraberindeki heyet Maden İlçesine ziyaretlerde bulundular.

Ekip, Kızıltepe köyünde AFAD konutlarının altyapı çalışmalarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. Ayrıca, esnafları ziyaret ederek onların istek ve taleplerini dinleyen Prof. Dr. Keleş ve ekibi, çözüm yolları üzerine istişarelerde bulundu. Prof. Dr. Keleş, "İlçemizin can damarı olan değerli esnaflarımıza bereketli kazançlar diliyor, güleryüzleri ve hoş sohbetleri için teşekkür ediyorum," dedi.

Maden ilçesindeki vatandaşlarla da bir araya gelen Prof. Dr. Keleş, onların hal ve hatırlarını sorarak, samimi sohbetler gerçekleştirdi. Kaymakam Sayın Mustafa Atış ve ilçe emniyet müdürlüğünü ziyaret eden heyet, ilçedeki güncel çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

Maden Devlet Hastanesi'ni de ziyaret eden Prof. Dr. Keleş ve beraberindekiler, tedavi gören hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Prof. Dr. Keleş, "Sağlık çalışanlarımızın fedakarlıkları ve özverili çalışmaları bizler için büyük önem taşımaktadır. Onlara minnettarız," ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Erol Keleş'in Maden ilçesine gerçekleştirdiği ziyaretler, bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı. Prof. Dr. Keleş, bölge halkının sıcak karşılamasından ve gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti ve AK Parti'nin halka hizmet etme azmi ve kararlılığının devam edeceğini vurguladı.

KPSS Başvuruları Başladı KPSS Başvuruları Başladı