AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, şehrin çeşitli kurumlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerini sürdürüyor.

Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ Orman Bölge Müdürü olarak atanan Mustafa Arpacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Bölge Müdürü Mustafa Arpacı’ya yeni görevinde başarılar dileyen Keleş, misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Whatsapp Image 2024 05 20 At 16.54.55

Elazığ Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar’ı ve kurum çalışanlarını ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, merkezde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı ve istişarelerde bulundu. Misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür eden Keleş, çalışmalarda kolaylıklar diledi.

Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı Elazığ’daki Cinayet Şüphelisi Tutuklandı

Vlcsnap 2024 05 20 18H13M39S410

Prof. Dr. Erol Keleş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Çobanoğlu ve heyetiyle birlikte Fırat Liman Başkanı Abdurrahman Türken ve kurum çalışanlarını ziyaret etti. İlimizde yapılan ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgiler alan Keleş, misafirperverliklerinden ve hoşsohbetlerinden dolayı teşekkür ederek, çalışmalarda başarılar diledi.

Whatsapp Image 2024 05 20 At 16.54.54

Elazığ Şeker Fabrikası Müdürü Ercan Tokdede ve kurum çalışanlarını ziyaret eden Prof. Dr. Erol Keleş, İl Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Çobanoğlu ve heyetiyle birlikte fabrikada incelemelerde bulundu. Fabrikanın faaliyetleri ve planlanan projeler hakkında bilgiler alan Keleş, misafirperverliklerinden ötürü Ercan Tokdede’ye ve çalışanlara teşekkür ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Whatsapp Image 2024 05 20 At 16.54.52

Editör: Yakup Uğur