MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Fatih Karakaya’nın yanı sıra şube üyeleri Oya Düşmez, İlhan Ciğerci ve Hasan Çakmak’ın da yer aldığı heyet, etkinliği takip etti.

Zirvede ekonomi, kültür ve teknoloji alanlarındaki küresel dönüşüm ele alınırken, “tez–antitez–sentez” modeli üzerinden geleceğin düzenine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. Devlet temsilcileri, uluslararası şirket yöneticileri, Nobel ödüllü akademisyenler ve medya alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı programda farklı başlıklarda paneller ve sunumlar gerçekleştirildi.

Bfad8Fd0 B092 4C13 Adec B242E3Ac4107

Elazığ’da Sağlık Personeline Kuduz Riskli Temas ve Aşı Profilaksisi Eğitimi
Elazığ’da Sağlık Personeline Kuduz Riskli Temas ve Aşı Profilaksisi Eğitimi
İçeriği Görüntüle

Etkinlikte, dünyada yaşanan belirsizlikler ve kırılmalar karşısında yeni bir düzenin ancak ortak akıl, ortak değerler ve insan odaklı bir bakış açısıyla inşa edilebileceği vurgulandı.