Milliyetçi Hareket Partisi’nden Baskil Belediye Başkan Aday Adayı olan Necati Akdemir, yaşanabilir bir ilçe oluşturmak bütün imkânlarını seferber edeceklerini kaydetti.

Aday Adayı Akdemir, “Baskillilerle birlikte yaşanabilir bir Baskil üretmek için biz bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Dediğimiz gibi yaşanabilir bir Baskil üretmek için kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla iletişim halindeyiz. Baskil bu konuda bize güvendi destek verdi, bizde bu verilen desteğe layık olabilmek için elimizden gelen gayreti imtina etmeden göstermeye devam edeceğiz. Baskil’e güveniyoruz, Milliyetçi Hareket Parti’sine güveniyoruz. Milliyetçi Hareket Parti’si İl Teşkilatına güveniyoruz. Bu güven bizi bir kat daha çalışmaya sevk ediyor ve Baskil için elimizden geleni yapacağımıza söz veriyoruz” dedi.  

Akdemir, Baskillilerin desteğini aldıklarını belirterek, ilçenin sorunlarına çözüm bulmak için gözlerini kırpmadan ellerinden geleni yapacaklarını taahhüt ettiklerini söyledi.

Akdemir, “Baskil’e dolayısıyla şehrimize genel anlamda Ülkemize hizmet etmek bizim için bir şereftir. Biz Baskil’e diyoruz ki asaletten kopmadan, moderniyeti yakalayabilmek için bütün Baskillilerin yardımına ihtiyaç duyuyoruz. Biz yaşanabilir Baskil noktasında, Baskil’in yetiştirmiş olduğu değerlerle hareket etmek istiyoruz. Bu konuda uzman olan gerek Baskil’de gerek Elazığ’da gerekse ülke genelinde yaşayan Baskillilerle temas kurduk ve hepsinin de desteğini aldık ve bu konuda hemen hemen bütün Baskilli kardeşlerimizin bizden daha ısrarlı olduğunu görmek bize cesaret ve güven verdi. Baskil’in bize destek vereceğinden şüphemiz olmadığını söylüyoruz ve kendileriyle görüştüğümüzde bu mesajı bize veriyorlar. Biz Baskil’de seçileceğimizden en ufak bir şüphemiz yok. Allah yar ve yardımcımız olsun. Baskil Belediye Başkanı olduğumuz takdirde Baskil ve altı mahallemizde yapılması gereken alt yapı, üst yapı gerekse insani ilişkileri bütün eksikleri tespit ettik. Bunu Baskil’deki değerlerle birlikte çözüme kavuşturacağımızdan en ufak bir tereddüt etmeden buradan sizlerin aracılığıyla bütün Baskilli hemşerilerimize buradan duyuruyorum” dedi.

Elazığ’da 19 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi Elazığ’da 19 Ruhsatsız Silah Ele Geçirildi