Metin Koloğlu mesleki ve teknik Anadolu Lisesi öğrencileri birbirimize candan bağlıyız sloganıyla Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Metin Koloğlu mesleki ve teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Tekin Keser farkındalık yaratmak adına düzenledikleri kan bağışına katkı sağlayan öğrenciler, öğretmenler ve velilere teşekkür etti.

Tekin Keser, “Sağlık eğitimi verdiğimizden dolayı bugün Elâzığ’da Kızılay merkezimizle kan bağışı konusunda bir farkındalık olsun diye veliler okul öğretmenleri il milli eğitim iş sağlığı güvenliğiyle ortaklaşa bir kan bağışı kampanyası düzenledik. Sağ olsunlar velilerimiz öğretmenlerimiz yoğun bir katılım gösterdiler. Can canayız sloganıyla artık kan kanayız biliyorsunuz Kızılay topladığı kanları bizlere ulaştırıyor kimin kana yarın ihtiyacı olacağını bilemiyoruz inşallah kimsenin ihtiyacı olmaz, ama biz böyle bir kampanyayı da okulumuzla başardık yoğun bir şekilde katılım gerçekleşti velilerime ve öğretmenlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Kan Bağış Kazanım Uzmanı Hasan Aydoğdu kan bağışının önemine değindi.

Hasan Aydoğdu, “Okul müdürümüze kapılarını bize açtığı için teşekkür ederiz, dediği gibi candan cana birbirimize bağlıyız. Kan bağış kampanyasına destek verdiği için Bütün velilerle, öğretmenleriyle, öğrencilerle beraber her zaman destek oldukları için onlara sonsuz teşekkür ediyoruz inşallah bu kampanyamız ilerleyen dönemlerde tekrardan devam edecektir” açıklamalarında bulundu.

Fırat Üniversitesi’nden Gazze’ye Destek Fırat Üniversitesi’nden Gazze’ye Destek