Bu Mahalleler Değerlenecek

Şehrin batısı gelişmeye devam ederken, son günlerde doğu mahalleleri de popülerliğini artırdı. Özellikle Doğukent Mahallesi'ndeki emlak hareketliliği dikkatlerden kaçmıyor.

Bu Mahalleler Değerlenecek

Şehrin doğusuna yapılan ve Elazığ’ın en büyük yatırımları arasında yer alan Fethi Sekin şehir hastanesiyle birlikte Doğukent'te ev fiyatları tavan yaptı.

 

Elazığ’a sağlık alanında yapılan en büyük yatırım olan Fethi Sekin şehir hastanesinin Doğukent'te yapılma kararının ardından Doğukent ve Ulukent Mahallelerinde de konut fiyatlarında artışlar yaşanmaya başladı.

Doğukent Mahallesi'nden konut almanın tam zamanını mı? Bu sorunun cevabını Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Albayrak verdi.

Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Albayrak, Şehir Hastanesinin Doğukent'te olmasının Doğukent'e büyük faydası olduğunu,hastane yapımından önce burada bulunun ev fiyatlarının düşük oranda olduğunu ancak hastane yapımının inşasından sonra bu fiyatların her geçen gün artığını söyledi.  Başkan Albayrak artıştan Doğukent Mahallesi'nde ikamet eden vatandaşların da farkında olduğunu belirtti.

Burada bulunan evlerin şehir hastanesi yapılmadan önce 120 Bin TL civarında olduğunu bu fiyatların hastane yapımından bugüne 180 Bin TL civarında olduğunu söyledi.  

 

Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Albayrak da ev satın almayı düşünen vatandaşlara seslendi ve bu zaman da alınan evlerden kar edileceğini ifade ederek "Satacaklar için bir şey fark etmeyecek. Her vatandaşın  kendine göre bir semti var. Doğukent halkı da burayı seviyor. En akıllı yatırım konuta yapılan yatırımdır" dedi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 00:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
mehmet
mehmet - 6 yıl Önce

bunu bilmek için emlakçı olmaya gerek yok.

SIRADAKİ HABER

banner137