Şehrin doğusuna yapılan ve Elazığ’ın en büyük yatırımları arasında yer alan Fethi Sekin şehir hastanesiyle birlikte Doğukent'te ev fiyatları tavan yaptı.
Â
Elazığ’a sağlık alanında yapılan en büyük yatırım olan Fethi Sekin şehir hastanesinin Doğukent'te yapılma kararının ardından Doğukent ve Ulukent Mahallelerinde de konut fiyatlarında artışlar yaşanmaya başladı.
Doğukent Mahallesi'nden konut almanın tam zamanını mı? Bu sorunun cevabını Emlakçılar Odası Başkanı Hakan Albayrak verdi.
Burada bulunan evlerin ÅŸehir hastanesi yapılmadan önce 120 Bin TL civarında olduÄŸunu bu fiyatların hastane yapımından bugüne 180 Bin TL civarında olduÄŸunu söyledi. Â
Â
Emlakçılar Odası BaÅŸkanı Hakan Albayrak da ev satın almayı düşünen vatandaÅŸlara seslendi ve bu zaman da alınan evlerden kar edileceÄŸini ifade ederek "Satacaklar için bir ÅŸey fark etmeyecek. Her vatandaşın  kendine göre bir semti var. DoÄŸukent halkı da burayı seviyor. En akıllı yatırım konuta yapılan yatırımdır" dedi.Â
Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2017, 00:21
bunu bilmek için emlakçı olmaya gerek yok.