Her Pazar Kanal Fırat ekranlarında yayınlanan Leyla Öz' ün hazırlayıp sunduğu Başarı Yolunda Programının bu haftaki konuğu Yazıkonak Belediye Bakanı Aydın Ayaz oldu. Aydın Ayaz ilk ve orta öğrenimini Yazıkonak ilköğretim okulunda tamamladıktan sonra lise eğitimine ise Korgeneral Hulusi Sayın Lisesinde tamamladı. Vatani görevini tamamladıktan sonra Yazıkonakta esnaflığa devam ettiğini belirten Ayaz "Gün geçtikçe esnaflığımızı büyüttük. Allah izin verdiği için bugünde belediye başkanı olduk" dedi.

Başkan Ayaz "Başarının üstünde bir başarı vardır" diyerek en büyük hedefinin beldeyi daha iyi bir hale getirmek olduğunu belirtti.

Yazıkonak' ı tüm Türkiye sınırlarına taşımayı hedefleyen Aydın Ayaz TRT GAP DİYARBAKIR RADYOSU' na Yazıkonak' taki çalışmalar hakkında bilgi verdi, TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ' ne ise  Ak Parti Elazığ Milletvekillerimiz aracılığıyla Yazıkonak' a yönelik projeler  projeler sundu ve Pinbahis projeler üzerine çalışmalar başlatıldı.

"Belediye Başkanlığının okulu yok . Bugün başarıma belde halkı ortak çünkü yaptığım her işte onlarla istişare içindeyim, onların yardımıyla çalışmalarımı gerçekleştiriyorum, herkesin hatası olur bizimde hatamız olur. Burada en  büyük iş beldenin önde gelen büyüklerine düşüyor hatamızı gördükleri vakit bizi uyarsınlar" diyen Aydın Ayaz Yazıkonak halkıyla olan birlik ve beraberliklerini vurguladı.

Aydın Ayaz bu yolda en büyük desteğinin babası olduğunu vurgularken gençlere olan tavsiyesinde ise şu ifadeleri kaydetti; 

"Hakkaniyet yolundan hiç şaşmasınlar, taktir yaradanın biz mücadele edeceğiz ama yaradan taktir edecek. Gençlerimiz bu yola heveslensin, devletine milletine hizmet etsin. Aydın Ayaz  ticaretle uğraşıyordu iş verendi ama bugün Belediye Başkanı"

Cenaze yemeği, mezarlık birimi ve alanı, parke taşı, ulaşım için araç filosunun yenilenmesi,sağlık alanında iyileştirme, sportif faaliyetler, su deposu vb. hizmetler arasında cenaze yemeğinin beldede ilk olduğunu vurgulayan  Başkan Ayaz Hamzabey barajının gelmesiyle birlikte yeni bir su deposu daha yapacakları müjdesini verdi.