Eski sebze halinin yerine yapılması planlanan Forum Elazığ Alışveriş merkezinin çalışmaları durdu. Çalışmalar durunca bölgedeki vatandaşlar tedirginleşti. Çünkü bölgedeki eski çevre yolunun ve etrafındaki evlerin inşaat alanına çökmesinden korkuluyor…

Elazığ’ın merakla beklediği forum Elazığ Alışveriş Merkezi’nin yapım çalışmaları durdu. Alışveriş merkezinin projesi durdurulunca, çalışmalar da haliyle askıya alındı ve alanda bulunan iş makineleri de inşaat alanından ayrıldı. Bunun üzerine ortalıkta sadece metrelerce derine kazılmış temel çukuru kaldı.

Bu temel kısmı da bölgedeki Perabet vatandaşları korkutuyor. Çünkü o inşaatın hemen yanında cami, eski çevre yolu ve 5 katlı apartmanlar var. Bölge sakinleri, yolun, caminin ve apartmanların toprak kayması sonucunda inşaat boşluğuna çökmesinden korku duyuyor.

Nisan Mayıs yağmurlarının önümüzdeki süreçte bolca yağması beklenirken, toprak kayması riski daha da artıyor. Vatandaşlar yaşana bilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı yetkililerin biran önce önlem almasını istiyor.

HABER: ÖMER FATİH DURSUN