Palu Gökdere Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Abdullah Ataş ve yönetim kurulu üyeleri; Ahmet Demirdağ, Ferhat Turgut ve Metin Çelik medya grubumuz ziyaret ettiler.

Genel Yayın Yönetmenimiz Zeki Akbıyık ile bir araya gelen Başkan Ataş ve yönetim kurulu üyeleri çalışmalarına dair istişarelerde bulundular.

Palu Gökdere Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Abdullah Ataş, en büyük sorunlarının yol konusunda olduklarını belirterek çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.

Başkan Ataş, “Bizler Dernek bir Sivil Toplum Kuruluşu olarak, Topum Kuruluşlarının gereğini yapmaya planlayan, düşünen, öncelikli hareket eden Sivil Toplum Kuruluşuyuz. Bizlerin yapmış olduğu faaliyetler geçmişten bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada inşallah devam edecektir. Derneğimiz yeni bir dernek değildir. 2003 yılında kurulmuş yaklaşık 20 yılı devirmiş bir dernektir” dedi.

Nüfus göçünün önüne geçmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Ataş, kültürel faaliyetler noktasından da sıkıntılarının yaşandığını ifade etti.

Elazığlı Terziler Dertli, Gelecek Nesil İçin Çırak Yetişmiyor Elazığlı Terziler Dertli, Gelecek Nesil İçin Çırak Yetişmiyor

Başkan Ataş, ”En önemli sorun yol sorunudur. Diğer sorunlar biz kendimiz, Derneğimiz, köyümüz, köylümüz diğer civar köylüler bu konuda hassas olan insanlarımızla birlikte birçok mağduriyeti gideriyoruz. Bu konuda gitmemiz gereken kurumları içine katacağımız paydaşların hepsine değiniyoruz” dedi.