Göz Altı Morluklarından Bu Yöntemle Kurtulabilirsiniz

Dr. Sevgi Ekiyor, göz altı ışık dolgusu ile göz altı morluklarından kurtulmanın mümkün olduğunu söyleyen Dr. Sevgi Ekiyor, bu uygulamanın kişinin yüzünde daha aydınlık ve sağlıklı bir görüntü ortaya çıkardığını söyledi.

Göz Altı Morluklarından Bu Yöntemle Kurtulabilirsiniz

Göz altı ışık dolgusu uygulamasının deri altının aksine kemik üzerine uygulandığını belirten Dr. Sevgi Ekiyor, göz altına ışık dolgusunun hemen verilmememesi gerektiğini vurgulayarak uyarılarda bulundu.

Bu uygulamadan yavaş bir şekilde daha etkili sonuç alındığını belirten Ekiyor, "Lokal anestezi ile uygulama yapılacak olan bölge sonraki süreçte herhangi bir ağrı yapmaz. Uygulama kannül ile yapılıyor ve bu sayede yapılan yerde kızarıklık ve şişlik riski en minimale iniyor" diye konuştu. 

TEDAVİ KAÇ GÜN SÜRER-İZ BIRAKIR MI?


Göz altı ışık dolgusu uygulamasının yaklaşık 15-20 dakika sürdüğünü ifade eden Dr. Sevgi Ekiyor, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Kolay ve pratik bir uygulama şekli olduğu için kişiler tedavi sonrası günlük hayatına hemen dönebilir. Uygulama sonrasında hafif kızarıklık meydana gelebilir. Bu kızarıklık 3-4 saate kadar geçmektedir. Tedavi sonrasında buz uygulaması yapılmaktadır. Uygulama yapılan bölgeye dokunulmamalı ve ovuşturulmamalıdır.

TEDAVİ SONRASI NE YAPILMALIDIR?


Tedavi sonrası ilk gün asla sıcak banyo yapılmamalıdır. Uygulama sonrası ilk iki gün fazla yüz hareketlerinden ve aşırı gülmekten kaçınılmalıdır. Hareketli sporlar ilk zamanlarda yapılmamalıdır. Doktorun önerdiği dışında herhangi bir kozmetik ürün veya krem ilk günde kullanılmamalıdır." 

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 15:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137