Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde olağan genel kurul yapıldı.

Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek Başkan Şerifoğulları: 255 Konutun İhalesi Gerçekleşecek

Olağan genel kurulda Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevini yürüten Tarkan Ömer Bankur görevini Murat Bankur’a devretti. 

Whatsapp Image 2024 06 10 At 19.58.02

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Murat Bankur, Tarkan Ömer Bankur’a teşekkür ederken köylüleri ve üyeleri birlik ve beraberlik çatısı altında toplamayı amaçladıklarını belirterek derneğe üye olmaya davet etti.

Bankur; “Öncelikle bizleri Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim kuruluna layık gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ederim. Tarihi, kültürü, gelenek ve görenekleri ile her döneme Sancaktarlık yapmış olan köyümüzün ve köylümüzün bu meziyetlerini korumak ve daha ileri taşımak için kurulan derneğimiz 2021 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Köy Derneği olmasına karşılık, kurumsal yapısı ve üye sayısı ile birçok İlçe hatta İl derneğinden daha güçlü bir yapıya sahiptir. Dernekçilik gerçekten de meşakkatli bir iştir, kurmak kolaydır ama yaşatmak büyük özveri istemektedir. Bu sebeple derneğin faaliyetlerinin aksamadan bugünlere ulaşmasına katkı sağlayan Aşk ile çalışan yorulmaz sözünün hakkını vererek dernek faaliyetlerini yürüten Tarkan Ömer Bankur başkana, yönetim ve denetim kurulu üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Derneğimizin, önümüzdeki yıllarda daha geniş bütçelerle, daha etkin çalışan bir dernek hüviyetini kazanması için hepimiz, yönetim, denetim ve tüm üyelerimizle birlik beraberlik içinde çalışacağımıza inanıyoruz. Önemli olan derneğimize gerçekten kurumsal bir kimlik kazandırabilmektir. Amacımız köylülerimize ve üyelerimize hizmet olan bir yapıyı birlik ve beraberlik çatısı altında oluşturmaktır. Bu manada şeffaf, güvenilir bir yönetim anlayışıyla faaliyet gösteren örnek bir dernek olabilmek için bütün hemşerilerimizin destek ve yapıcı eleştirileri dernek yönetimimizin önünde ışık olacaktır”  Dedi.

Sağmanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanlığı görevine seçilen Murat Bankur ile birlikte yeni yönetim de belli oldu.

Yönetim Kuruluna Murat Bankur, Burak Tanyer, Ahmet Yıldırım, Burak Şahiner ve Müjdat Fırat getirildi.

Denetleme Kuruluna ise Tarkan Ömer Bankur, Özdemir Yıldırım ve Selahattin Singin seçildi.

Whatsapp Image 2024 06 10 At 19.58.02 (1)

Editör: Yakup Uğur