31 Mart’ta yapılacak mahalli idareler seçimlerinde AK Parti’den Elazığ Belediye Başkan Adayı olan Şahin Şerifoğulları, partisi tarafından İzzetpaşa Mahallesi’nde oluşturulan seçim koordinasyon merkezi açılışına katıldı.

Şerifoğulları, SKM açılışına AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ ile geldi.

Şerifoğulları ve beraberindekiler mahalle sakinleri tarafından karşılandı.

DEMİRBAĞ: ÇOK GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATACAĞIZ İNŞALLAH

İzzetpaşa Mahalle sakinlerine seslenen AK parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “İnşallah 2 hafta sonra 31 Mart’ta sandık başına bitmek suretiyle gerek yurt dışındaki mihraplara gerekse ülkemizdeki uzantılarına en güzel bir şekilde dersini vereceğiz. Güzel bir sonuç almak suretiyle Türkiye genelinde ve Elazığ’ımızda inşallah. Şerifoğulları kardeşimiz gibi gerçekten değerli bir kardeşimiz, gençliğin abisi durumunda enerji sektöründe, akaryakıt sektöründe, ticaretin içerisindeki doğrunun yanında bir de genişlik ve spor camiasının da yıllardır içerisinde olması da ayrı bir artı. Bizlerde Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte Şahin Bey kardeşimizle beraber bu şehrin hizmetinde olacağız, çok güzel hizmetlere imza atacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

BULUT: BU İLDE YENİ BİR DESTAN YAZACAĞIZ İNŞALLAH

AK parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut, “Artık Elazığ yiğit bir belediye başkanını, genç bir belediye başkanını, çalışan bir belediye başkanını seçmiş olacak. O gün sizin işiniz bitecek. Siz emaneti ehline teslim etmiş olacaksınız. Ama ondan sonraki gün asıl bizim işimiz başlayacak. Dört tane Milletvekilimiz ile İl Başkanımızla, Belediye Başkanımızın arkasında aslanlar gibi durup inşallah Elazığ’ı bölgenin incisi yapma yolunda elimizden gelen her şeyi yapacağız. Beş yıl boyunca sizin taahhüttünüz bizim senedimiz diye algılayacağız. Sizlerin seçim çalışmalarında söylemiş olduğunuz şeyler bizim kefaletimiz gibi olacak. Biz Allah’ın izniyle beş yılda Şahin Başkan’ımızla birlikte bu ilde yeni bir destan yazacağız inşallah” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: ALLAH’IN İZNİYLE SİZLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİM

AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları da, “Bu şehirde bulunan, u şehirde büyüyen, bu şehirde yatırımını yapan, bu şehrin her karış toprağında ayak izleri olan bir kardeşinizim. Bu şehrin her noktasını çok iyi biliyorum. Şehrimizin sorunlarını, sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çözüm önerililerini de Allah’ın izniyle çok iyi biliyorum. Elazığ’ımıza daha güzel, daha münevver bir şehir yapabilme adına bir bir hayata geçireceğiz. Kapı kapı geziyoruz, sıkmadık el bırakmıyoruz, girilmedik gönül bırakmayana kadar da u koşumuz devam edecek. Bizler gezerken hem teşkilatlarımızla hem milletvekillerimizle birlikte sizlere AK Parti’nin 2002 yılından itibaren hem ilimize hem ülkemize yapmış olduğu icraatları, yatırımları anlatıyoruz. Ayı zamanda bizlere görev verdiğiniz taktirde beş yıl boyunca Elazığ’ımıza neler yapabileceklerimizi anlatıyoruz. Bizlere inanacaksınız, bizlere güveneceksiniz, bizlere yetki vereceksiniz. İnşallah bizlerde sizleri mahcup etmeyeceğiz. Ben sizlerin duasıyla sizlere hizmet etmek için bu yola çıktım. Allah’ın izniyle sizleri mahcup etmeyeceğim” dedi.

Konuşmaların ardından İzzetpaşa Mahallesi Ak Parti seçim irtibat bürosu açıldı.

Şahin Şerifoğulları’nın seçim ziyaretlerinin bir başka durağı Doğukent Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Şahin Şerifoğulları, Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ, talepleri dinledi.

ŞERİFOĞULLARI: BU ŞEHRE DEĞER KATMAK İSTİYORUZ

Doğukent Mahalle sakinlerine seslenen Şahin Şerifoğulları, “Bizler iyi bir ekibiz, uyumlu bir ekibiz. Bizler Elazığ’a en güzel hizmeti getirebilme adına bu kutlu yürüyüşe çıktık. Bu utlu yürüyüşte yılmayacağız diyoruz. Sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına bu koşumuz, bu mücadelemiz 1 Nisan’dan sonra beş yıl boyunca devam edecek. Hem Doğukent’imize hem Elazığ’ımıza en güzel hizmetleri getireceğiz Allah’ın izniyle. Vizyon projelerimiz ile bu şehre değer katmak istiyoruz. Kültür ve tarih projelerimizle şehrimizin turizm potansiyelini arttırmak istiyoruz. İstihdam projelerimizle şehrimizin işsizlik problemini çözmek istiyoruz. Ve gençlerimize, çocuklarımıza, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, engellilerimize dair hazırlamış olduğumuz projelerimizle bu şehri daha yaşanabilir, daha münevver bir kent haline getirmek istiyoruz. Doğukent Mahallesi her zaman partimize çok büyükd estek vermiştir. Bizlerde bu seçimde inanıyoruz ki yine Doğukent Mahallesi rekor kırarak AK Parti’ye çok büyük bir destek verecek. Bende 1 Nisan’dan itibaren Doğukent’te olduğu gibi Elazığ’ın her noktasında hizmet götüreceğim ve her noktasına dürüst bir el değdiğini ispat edeceğim” diye ifade ett.

BULUT: DOĞUKENT’TEN ÖZEL BİR DESTEK BEKLİYORUM

AK Parti Elazığ Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Bulut ta, “Biz istiyoruz ki gerçekten insanların gönlüne dokunan, insanların yüreğine dokunan bu belediye başkan adayımızla 1 Nisan’dan itibaren hem Doğukent’in, hem de Elazığ’ın hizmetinde lalım. Ben içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak özellikle Doğukent’ten özel bir destek bekliyorum. İçinizden çıkan bu kardeşiniz Allah’a hamt olsun bugüne kadar sizi mahcup etmedi, eminim ki Doğukent’te bu kardeşini mahcup etmeyecek” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan AK parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Malatya Caddesi ve Kazım Karabekir Caddesi üzerinde hizmet veren esnafları gezerek, destek istedi.

HABER: SITKI TAŞEL