TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda son hafta maçlarının tamamlanmasıyla Spor Toto 1. Lig'e doğrudan yükselmeye hak kazanan iki takım, play-off eşleşmeleri ve küme düşen takımlar belli oldu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Keçiörengücü ve Kırmızı Grup'ta Menemen Belediyespor, sezonu şampiyonlukla tamamlayarak gelecek sezon Spor Toto 1. Lig'e yükselmeye hak kazandılar. TFF 2. Lig'den Spor Toto 1. Lig'e yükselecek son takım ise play-off karşılaşmalarının ardından belli olacak.

TFF 2. Lig Beyaz ve Kırmızı gruplarda play-off eşleşmeleri, son maçların ardından belli oldu.

Statüye göre gruplarında 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar, Spor Toto 1. Lig’ yükselecek son takımın belirleneceği play-off müsabakalarında mücadele edecekler.

Play-off’larda, her grupta grubunu 2. sırada bitiren takım 5. sırada bitiren takımla, 3. sırada bitiren takım ise 4. sırada bitiren takım ile çift maç eleme usulüne göre eşleşecekler ve bu müsabakalarda kazanan takımlar çift maç eleme usulüne göre kendi gruplarında final mücadelesine çıkacaklar. Kırmızı ve Beyaz grupların play-off'larını kazanan iki ekip, Spor Toto 1. Lig'e yükselecek takımı belirlemek için karşı karşıya gelecek.

Buna göre, eşleşmeler şu şekilde oluştu:

Kastamonuspor 1966 - Sarıyer

Samsunspor – Sakaryaspor

Fatih Karagümrük - Şanlıurfaspor

Manisa BBSK – Tuzlaspor

TFF 2. Lig'de her iki gruptan ligi son üç sırada tamamlayan Fethiyespor, Tokatspor, Darıca Gençlerbirliği, Bayrampaşa, Manisaspor ve Gaziantepspor takımları küme düşerek, önümüzdeki sezon TFF 3. Lig'de mücadele edecekler.