2.Lige Yükselen Takım Belli Oldu

Türkiye Voleybol Federasyonun 2021 yılı faaliyet programında yer alan Erkekler Voleybol 2. Lig Yükselme Grup Müsabakaları Yakup Kılıç Spor Salonunda gerçekleşti.

2.Lige Yükselen Takım Belli Oldu

Mardin Artuklu Gençlik, Malatya Arapgir Spor, Şanlıurfa Gap Spor, 1955 Batman Belediye takımlarının 2.Lig'e yükselme heyecanıyla karşılaşmaları bugün son buldu.

Gerçekleşen müsabakalar sonucunda1955 Batman Belediye takımı Malatya Arapgir Spor'u 3-0 yenerek 2.Lig'e yükseldi.

EREN: BATMAN BELEDİYE TAKIMINI TEBRİK EDİYORUM

Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada" İlimizin ev sahipliğinde Yakup Kılıç Spor Salonumuzda oynanan kıyasıya mücadelenin gerçekleştiği 2. Lige Yükselme Grup Müsabakalarında 2.Lige yükselen 1955 Batman Belediye takımını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum."ifadelerine yer verdi.

KALINCA: GÜZEL KATILIMLI BİR ORGANİZASYON OLDU

İlimiz Voleybol Temsilcisi Selçuk Kalınca, “Özellikle turnuvaların Elazığ ilimize gelmesi konusunda federasyonla ikili ilişkiler içerisinde bölgesel lig final maçlarında, müsabakalarında ilimize kazandırdık. İlimizdeki müsabakalar 21-23 Haziran tarihlerinde Yakup Kılıç Spor Salonu’nda oynandı ve şu anda final maçı oynanıyor. Final maçında Malatya Arapgirspor ve 1955 Batmanspor finale yükseldi. Bu iki takım arasında oynanan müsabaka sonucunda çekişmeli bir maç birde. Bir tanesi kazanırsa birinciliği alarak Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig’i ne yükselmiş olacak. Güzel katılımlı bir organizasyon oldu” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2021, 20:37

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137