8. Bölge Toplantısı Elazığ’da Yapıldı

Yeni atanan Merkez Hakem Kurulu, Bölgesel Toplantılar çerçevesinde ilimizde de toplantı gerçekleştirdi. MHK Üyesi ve 8. Bölge Sorumlusu Nihat Mızrak başkanlığında yapılan toplantıya Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli bölgesi hakemleri katıldılar.

8. Bölge Toplantısı Elazığ’da Yapıldı

Önceki gün atanan Merkez Hakem kurulu, görevine hızlı başladı.

Merkez hakem kurulu üyesi ve 8. Bölge sorumlusu Nihat Mızrak, bölgesel toplantılarının ilk’ini ilimizde gerçekleştirdi

Gençlik merkezi spor salonunda gerçekleştirilen toplantıya Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli bölgesi klasman ve bölgesel hakemleri katıldılar.

KARACA: BÖLGEMİZE ÖZELLİKLE ÇOK KATKI SAĞLAYACAĞI DÜŞÜNCESİNDEYİM

Toplantıda ilk konuşmayı 8. Bölge bölgesel hakem kurulu üyesi Ömer Karaca yaptı ve Elazığlıların serzenişine kulak vererek, “Bugün burada yeni atanan Merkez Hakem Kurulu Bölge Sorumlumuzun isteği üzerine bir toplantı gerçekleştireceğiz. İnşallah bu toplantı gelecekte Türk hakemliğine, futbolumuza, bölgemize özellikle çok katkı sağlayacağı düşüncesindeyim. Kendisiyle görüştüğümüzde bu toplantının özellikle Elazığ’da olmasını rica ettik, kendileri de sağ olsunlar bizleri kırmadılar. Neden Elazığ dedik, çünkü Elazığlılar hep bize serzenişte bulunmuşlardı daha önceki dönemlerde. ‘Hocam hiç merkez hakem kurulu üyesi Elazığ’a gelmedi’ diye. Bizde böyle bir teklifi sunduk. Tekrar hepinizin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah bu tür gelişler paylaştığımız durumlara göre daha fazla gerçekleşecek sayıda olacak inşallah. Ben tekrar kendi nezdinde tüm merkez hakem kurulunda göreve gelen başkan ve üyelerini de tebrik ediyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin temennisinde bulunuyorum. Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MIZRAK: BU BÖLGE ÜZERİNDE HASSASİYETLE DURDULAR

MHK üyesi ve 8. Bölge sorumlusu Nihat Mızrak ise yaptığı konuşmada, “Çok doğal bir ortam oluşturacağım arkadaşlar. Merkezi Hakem Kurulu üyesi denilince böyle duygular ayrı bir anlam taşır. Çok doğal davranın. Evdeki anne baba, dışarıdaki bir arkadaş gibi bana bakacaksınız. Hep beraber sohbet edeceğiz. Sizlere yardımcı olacak yolları anlatacağım. Her şeyden önce Doğu ve Güneydoğu’nun Türk hakemindeki yerinin çok eskiden Ömer Abiler zamanından başlayark, ustafa Abilerden başlayarak inanın Türkiye’de biz lk üçlerdeydik. Ama şimdi gerilerinde olduk, geldik. Diyarbakır’da, İstanbul, Ankara daha sonra Diyarbakır geliyor. Gelirken diğer illerimiz sayımız 60-70 kişi civarında. Biz bu durumlara kadar geldik. Bizler çok kısa sürede bir çok şeyi değiştiremeyiz ama düşünceleri ve yol haritasını galiba değiştireceğimizi düşünüyoruz. Buraya gelirken Merkez Hakem Kurulu Başkanı çok değerli abim Sayın Sabri Çelik ve tüm yönetim kulunun sizlere selamları var, saygıları var. Özellikle bu bölge üzerinde hassasiyetle durdular” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137