Abluka Taraftarlar Grubu lideri Nahit Karaçalı, Bordo-Beyazlı Taraftarlara ve Elazığ Protokolüne çağrıda bulunarak; "Bu Elazığspor'un en önemli maçı. Bizler değerli büyüklerimizi aramızda görmek istiyoruz. Valimizi, Belediye Başkanımızı, milletvekillerimizi, il ve ilçe başkanlarımızı maça bekliyoruz.” Açıklamasını yaptı.

Tüm kenti maça davet eden Abluka Taraftarlar Grubu ayrıca tüm Elazığ protokolünü de maçta Elazığspor’un yanında olmaya davet etti.

KARAÇALI: GÜN BİRLİK GÜNÜ

Elazığspor‘un kalan 5 maçının adeta bir final niteliğinde geçeceği ifade eden Karaçalı, “Şu haftalarda başarıya giden yolun taraftar desteğinin daha da artması ile mümkün olacaktır. Bu önemli dönemin ilk maçı olarak nitelendirdiğimiz Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Batman Petrolspor Takımı ile oynayacağımız maçı 6 puan olarak görmekteyiz. Sporseverlerden beklentimiz, böylesine önemli kritik bir maçta şanlı Elazığspor’umuzu destek için tribünlere davet ediyoruz. Bu maçta kenetlenerek, takımın maçı kazanmasında pay sahibi olalım. Haydi, Elazığ, haydi büyük Elazığspor taraftarı. Sen yoksan bir kişi eksiğiz. İnanmak başarmanın yarısıdır. Hep birlikte başarmak içinde Batman Petrolspor maçında Doğukent stadında buluşalım. Gün birlik günü. Gün Elazığspor günüdür” diye konuştu.