Türkiye futbol federasyonu ve TÜFAD’ın işbirliğiyle gerçekleştirilen zorunlu gelişim semineri Amatör spor evi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Elazığspor’umuzun efsane eski futbolcularından ve teknik direktörlerinden Ahmet Gül adına düzenlenen 15 kredili seminere bölgemizde görev yapan teknik adamlar katıldılar.

Seminerin açılış konuşmasını yapan TÜFAD Elazığ şube başkanı prof. Dr. Ercan Gür, kurucu başkan merhum Münir Yılmaz’ın bıraktığı vefa duygusunu devam ettirmenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kendisi için hazırlanan sinevizyon görüntülerini gözyaşlarıyla izleyen ve duygulanan Elazığspor’un efsane eski futbolcusu ve teknik direktörü Ahmet Gül, katılımcılara başarılar dilerken, emeği geçenlere teşekkür etti.

TÜFAD Elazığ şubesi, Elazığspor’un efsane eski futbolcusu ve teknik direktörü Ahmet Gül ile katkılarından dolayı Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu, Doç. Dr. Zeki Coşkuner, Doç. Dr. Taner Akbulut ve UEFA Pro lisans teknik direktör Mehmet Kaplan’a plaket takdim ederek teşekkür etti.

Açılış töreninin ardından seminer; Prof. Dr. Sebahattin Devecioğlu’nun futbolda teknoloji kullanımı, Doç. Dr. Zeki Coşkuner’in futbolda taktiksel analiz, Doç. Dr. Taner Akbulut’un Futbolda Kuvvet ve güç, UEFA Pro lisans teknik direktör Mehmet Kaplan’ın 11-11 Hücum ve 11-11 savunma konulu sunumlarıyla sona erdi.