Elazığ Bursaspor futbol okulları ve Doğukentspor kulübü başkanı Akın Karaarslan, bodo beyazlı kulübü ziyaret ederek, başkan, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

KARAARSLAN: KAZASIZ, BELASIZ, SAKATSIZ BİR SEZON GEÇİRMELERİNİ DİLİYORUM

Bordo beyazlı futbolculara elleriyle tatlı ikram eden Akın Karaarslan, “Bugün burada oluş sebebimiz sevdalısı olduğumuz Elazığspor için en zor günlerde gövdesini ortaya koyan çok değerli kardeşim Serkan Başkanımız için takımımızın ve kendilerinin yanlarında olmamızı bilmeleri açısındandır. Yönetimimize, takımımıza, hocalarımıza olan güvenimiz sonsuzdur. Her zaman her şekilde biz onların yanlarındayız. Tribünde yerimizi alacağız. Onlara desteklerimizi göstereceğiz. Bu vesile ile 2020-2021 futbol sezonunun takımımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kazasız, belasız, sakatsız bir sezon geçirmelerini diliyorum” ifadelerini kullandı.

ÇAYIR: ELAZIĞSPOR SEVDASINI BİLİYORUZ

Elazığspor başkanı Serkan Çayır da, “Bursaspor Okulları Başkanı Akın bey kongreden 1 gün sonra yine beni aradı. Hem aynı mahallenin insanıyız yemeğe davet etti. Müsait olamadık takım olarak. Gidemedik, bugünde Allah razı olsun bizleri ziyarete geldi. Tatlı ikramında bulundu. Her zaman zaten Elazığspor sevgisini biliyoruz. Elazığspor sevdasını biliyoruz. Ben buraya kadar geldikleri için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.