Aksaray GSK’da Apaydın Dönemi

Aksaray Gençlikspor’da Bahaddin Ergüven’den boşalan Teknik Sorumluluk görevi için Burak Apaydın’la anlaşma sağladı.

Aksaray GSK’da Apaydın Dönemi

İlimizi Bölgesel amatör Ligde temsil eden Aksaray Gençlik Bahaddin Ergüven’den boşalan Teknik Sorumluluk görevine Burak Apaydın’ı getirdi.

Aksaray Gençlik Kulübü  Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Bal, ligin ikinci yarısı öncesi yeni bir teknik ekip ile anlaştıklarını ve yola devam edeceklerini belirterek, “Ligin ikinci yarısı öncesi Bahaddin Ergüven Hocamız ile yaptığımız görüşme sonrasında Hocamız görevden ayrıldı. Bizde ligin ikinci yarısı için yeni bir Teknik Direktör arayışına başladık. Bu konuda yaptığımız görüşmeler sonucunda  daha önce bu ligde Fırat Üniversitesi ile başarılı olan Burak Apaydın ile anlaştık. Hocanın yardımcılığına da Engin Katı getirildi.  Kendisi ligin ikinci yarısında takımımızın başında olacak” ifadelerini kullandı.

Aksaray Gençlik SK’da ligin ilk yarısında forma giyinen ve oynadıkları başarılı futbolla dikkat çeken oyunculardan Furkan Keleş ile Berkay Çanakkale, Enes Mazıdağı’na, Furkan Mersin’e Samet ise 23 Elazığ FK’ya transfer oldular.

Aksaray Gençlik Yönetim Kurulu başkanı Özcan Bal, Teknik Direktör Burak Apaydın ile yapacakları değerlendirmelerin sonucunda takımın kadrosunu takviye edeceklerini belirtti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137