İlimizi Bölgesel amatör Ligde temsil eden Aksaray Gençlik Bahaddin Ergüven’den boşalan Teknik Sorumluluk görevine Burak Apaydın’ı getirdi.

Aksaray Gençlik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı
Özcan Bal, ligin ikinci yarısı öncesi yeni bir teknik ekip ile anlaştıklarını ve yola devam edeceklerini belirterek, “Ligin ikinci yarısı öncesi Bahaddin Ergüven Hocamız ile yaptığımız görüşme sonrasında Hocamız görevden ayrıldı. Bizde ligin ikinci yarısı için yeni bir Teknik Direktör arayışına başladık. Bu konuda yaptığımız görüşmeler sonucunda daha önce bu ligde Fırat Üniversitesi ile başarılı olan Burak Apaydın ile anlaştık. Hocanın yardımcılığına da Engin Katı getirildi. Kendisi ligin ikinci yarısında takımımızın başında olacak” ifadelerini kullandı.
Aksaray Gençlik SK’da ligin ilk yarısında forma giyinen ve oynadıkları başarılı futbolla dikkat çeken oyunculardan Furkan Keleş ile Berkay Çanakkale, Enes Mazıdağı’na, Furkan Mersin’e Samet ise 23 Elazığ FK’ya transfer oldular.
Aksaray Gençlik Yönetim Kurulu başkanı Özcan Bal, Teknik Direktör Burak Apaydın ile yapacakları değerlendirmelerin sonucunda takımın kadrosunu takviye edeceklerini belirtti.