İlimiz 1. Amatör kümede yeni sezona şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Rüstempaşaspor’da kulüp başkanı Hamit Erulaş, medya grubumuzu ziyaret etti.

Kanal Fırat ve Kanal E Genel Yayın Yönetmeni Zeki Akbıyık’ı ziyaret eden başkan Erulaş, 57 maçlık yenilmezlik serisini devam ettirdiklerini ve bir başarı hikayesi yazdıklarını ifade etti.

Ateşli bir taraftara sahip olduklarını belirten Rüstempaşaspor kulüp başkanı Hamit Erulaş, mahalle takımlarının desteklenmesi gerektiğini belirtti.

ERULAŞ: SPOR KULÜPLERİ DESTEKLENMELİ

Erulaş, “Taraftarımız ateşli. Rüstempaşa taraftarı Doğu ve Güneydoğunun en ateşli taraftarı. Bazen sahada istenmedik olaylara imza atabiliyorlar ama bunları da yetkililerden hoş görsünler gençler enerjilerini bir türlü atsınlar. Zıplasınlar hoplasınlar. Çocuklarımızı tribün dışında spora alıştıramadık mı uyuşturucu ve fuhuşun pençesinde kıvranırlar. Spor kulüpleri desteklenmeli. Bu arada Aksaray Spor yönetimindeyken Rüstempaşa’yı kurmuştum. Aksaray benim takımımdır o da BAL liginde her zaman Özcan hocanın yanındayız” dedi.