Başkan Şerifoğulları Elazığspor’la İlgili Suskunluğunu Bozdu

Elazığspor ile ilgili düşünceleri merak edilen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığspor’u yeniden eski günlerine getirmek adına çaba göstereceklerini ifade ederken, İstanbul seçimlerinin ardından ilimiz Milletvekilleri ve Vali Çetin Oktay Kaldırım’ın da katılımıyla bir toplantı yapacaklarını belirtti.

Başkan Şerifoğulları Elazığspor’la İlgili Suskunluğunu Bozdu

Yeni sezon öncesinde yaşadığı sorunlarla ilimiz kamuoyunun öncelikli problemi haline gelen Elazığspor ile ilgili düşünceleri merak edilen Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları uzun bir aradan sonra ilk kez konuştu.

Başkanı Şerifoğulları, 23 Haziran’da yapılacak İstanbul seçimlerinden sonra Vali Çetin Oktay Kaldırım ve ilimiz milletvekilleri ile yapacakları toplantı ile yeni bir yol haritası çizip Elazığspor’u yeniden canlandırmak için çaba göstereceklerini söyledi.

Sporun içerisinden gelmiş ve her zaman Elazığspor’un yanında olmuş biri olarak ilin en büyük marka değerine sırtlarını dönme gibi bir şanslarının olmadığını ifade eden Başkan Şerifoğulları, Elazığspor’u yeniden eski mutlu günlerine getirmek adına çalışacaklarını belirtti.

“YENİ BİR YOL HARİTASI ÇİZECEĞİZ”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Tabi Elazığsporumuz ciddi manada sıkıntı içerisinde maalesef bu yıl işte küme düştü. Elazığspor bizim en önemli marka değerlerimizden bir tanesi Elazığspor’a sırtımızı çevirme şansımızın olmadığını her defasında söylüyoruz. Ben spor camiasının içerisinden gelmiş, yıllarca futbol oynamış, yöneticilik yapmış, aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı yapmış ve bunun yanında her zaman Elazığspor’un yanında olmuş birisiyim. Bu noktada Elazığspor’a bu zor zamanlarında sahip çıkacağımızı defaten dile getirdik. İstanbul seçimlerinden sonra inşallah milletvekillerimizle, Sayın Valimizle bir araya gelip yeni bir yol haritası çizeceğiz. Elazığspor konusunda bizim tek başımıza alacağımız bir karar söz konusu olamaz. Şehrin tüm yetkilileri Elazığspor’a sahip çıkmalı. Valimizle, milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, hepimiz bir araya gelip Elazığspor’u tekrar canlandırabilme adına bizler çalışmalarımızı yapacağız.” şeklinde konuştu.

“HEM ELAZIĞSPOR’U HEM DE ELAZIĞ BELEDİYESPOR’U DESTEKLEYECEĞİZ”

Öte yandan Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü ile ilgili de değerlendirmelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, yaşanan isim değişikliği konusu ile ilgili ; “Elaziz Belediyespor’da sadece bir isim değişikliği yapılmış. Elazığ Belediyespor Futbol Kulübü adını aldı. Elaziz Belediyespor’du, Elazığ Belediyespor oldu. Bir değişiklik yok sadece isim değişikliği. Hem Elazığspor’a hem de Elazığ Belediyespor’a destekleyeceğiz.” İfadelerine yer verdi.

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2019, 22:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
EL_AZİZ
EL_AZİZ - 5 yıl Önce

YAV SENİ ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANI SEÇTİK ELAZIĞSPOR BAŞKANI DEĞİL İŞİNİ YAP YETER . SU PARASI ÖDEYEMEYEN VATANDAŞLARIMIZ VAR ELİNİZDNE GELİYOSA ULAŞIMI İNDİRİN 1 LİRA YAPIN HEM TRAFİK SORUNUNU ÇÖZERSİNİZ HEMDE VATANDAŞIN EKONOMİİSN EKATKI SAĞLARSINIZ

SIRADAKİ HABER

banner137