Yakup Kılıç Spor Salonu’nda 1 Kasım’da başlayan ve Türkiye Basketbol Federasyonu Elazığ Basketbol İl Temsilciliğinin gerçekleştirdiği 2022-2023 yılı faaliyet programında yer alan U14-U16-U18 kız- erkek Yerel Lig müsabakaları düzenlendi.

Bu kapsamda 24 Kasım - 7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşen U18 müsabakaları sona erdi.

Müsabakada dereceye giren öğrenci ve takımlara Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren tarafından madalyaları taktim edildi.

DERECEYE GİREN U18 KIZ BASKETBOL TAKIMLARI;

1) Elazığ Belediyesi Akademi Kulübü

2) Elazığ Gençlik ve Spor Kulübü ( A Takımı)

3) Elazığ Basketbol Spor Kulübü

DERECEYE GİREN U18 ERKEK BASKETBOL TAKIMLARI;

1) Gençlik Merkezi Spor Kulübü

2) Gençlik ve Spor Kulübü

3) Elazığ Basketbol Spor Kulübü

GSİM: MÜSABAKALARA KATILAN TÜM TAKIMLARIMIZA VE TEKNİK EKİBE BAŞARILAR DİLİYORUZ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yaptığı açıklamada, “Basketbol il temsilciliğimizin faaliyet programında yer alan Yerel Lig müsabakaları kapsamında U18 müsabakası tamamlandı. Müsabakada ter döken sporcularımıza teşekkür ediyoruz. Devam eden müsabakalardaki tüm takımlarımıza başarılar diliyoruz. Bilindiği üzere Elazığ’ı spor da marka şehir haline getirmek adına gerek yatırımlarla gerekse müsabakalarla Spor Şehri Elazığ sloganıyla faaliyetlerimizi yapmaya ve sporcu kardeşlerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Basketbolda güzel bir oluşumumuz var ve bu oluşumun meyvelerini ilerleyen yıllarda alacağımıza inanıyorum. Bu vesile ile bir kez daha müsabakalara katılan tüm takımlarımıza ve teknik ekibe başarılar diliyoruz” denildi.