Yakın zamanda ihalesi yapılıp süratle çalışmalarına başlanılan Baskil Sahasında eksiklikler giderildi. Sahanın; tribün, soyunma odası, aydınlatma, skorboard ve çevre düzenlemesi düzenlenerek; maçlara hazır hâle geldi.

“BASKİL SAHAMIZI MAÇLARA HAZIR HÂLE GETİRDİK”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada; “Eskimiş ve yıpranmış olan Baskil Sahası ilçemize yakışmayan ve sporcularımız için elverişli olmayan tribün, soyunma odası, saha aydınlatmaları, skorboard ve peyzaj çalışmaları büyük bir hızla sürdürülüp ilçe sporunun hizmetine sunulmak için hazır hâle getirdik. Sporcularımızın daha rantabl bir saha içerisinde antrenmanlarını yapmalarını ve müsabakalara daha verimli olarak hazırlanmaları hususunda Baskil Sahamızı maçlara hazır hâle getirdik” denildi.

YILMAZ: EMEĞİ GEÇEN KURUMLARA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Baskil İlçe Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz yaptığı açıklamada; “Bugün Baskil Sahamızda yeni yapılan soyunma odası ve tribünlerimizi Gençlik ve Spor İl Müdürü ile beraber yerinde inceledik. Gençlik ve Spor Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz ile ilçemize çok büyük imkânlarla bir soyunma odası ve aynı zamanda ayrı takımlar içinde tribünler yapıldı. Bu yatırımın ilçemize hayırlı olmasını diliyorum, gerçekten bakanlığımız ilçemizi çok güzel bir çalışma yapmış bulunuyor. Bundan dolayı Bakanlık yetkililerimiz ve emeği geçen kurumlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

EREN: TAKIMLARIMIZA HAYIRLI OLSUN DİYORUM

Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ise yaptığı açıklamada; “Malumunuz Baskil Sahamız yıllarca Baskil Şafak Spor ve amatör takımlarımız bu sahada futbol müsabakaları oynuyor, Baskilli gençlerimiz de bu sahada zaman zaman antrenman yapıyor fiziksel gelişimlerine katkılar sunuyordu. Bu yıl bakanlığımız katkılarıyla iki adet tribün, aydınlatma, soyunma odaları, skorboard ve çevre düzenleme kilitli parke işlerini elden geçirdik. Bunları artık Baskil’de hem amatör takımlarımız hem de gençlerimiz burada daha rantabl antrenmanlar yapabilecek. Baskil’e ve amatör takımlarımıza hayırlı olsun diyorum. Katkılarından dolayı da özellikle Gençlik ve Spor Bakanlığımıza Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay beyin özel kalemi Tuncay Akkoyun beye, Milletvekillerimiz ve Elazığ Valiliğimize bize sunmuş olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.