Elazığspor Teknik Sorumlusu Bayram Bektaş kararını verdi.

Ogün Temizkanoğlu’nun ardından Elazığspor’un başına geçen Bayram Bektaş yeni sezon için aldığı kararını Şanlıurfaspor maçının bitiminde açıklayacak.

Elazığspor’un Lig’de kalmasında önemli rol oynayan Bayram Bektaş’ın yeni sezonda Bordo-Beyazlı kulübün başında olmayacağını ve bu kararını yakın çevresiyle paylaştığı öğrenildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kanal Fırat TV'de yayınlanan Maraton spor programına katılan Bayram Bektaş’ın aynı ifadeleri kullandığı ve çok yorulduğunu belirtmesinin ardından Bordo-Beyazlı yönetimle de görüştüğü ve bu kararını ilettiği bildirildi.

2012-2013 sezonunda Bülent Uygun’un Elazığspor’da yardımcılığını yapan Bayram Bektaş, 2015-2016 sezonun başında ise Elazığspor’u çalıştırmıştı.

Elazığspor, Bayram Bektaş’ın ikinci döneminde Ziraat Türkiye Kupası ve TFF 1. Lig’de çıktığı 29 maçta 9 galibiyet, 11 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı.

Elazığspor’u düşme hattından alıp ilk 10’a sokmayı başaran Bektaş, takımının başında çıktığı son yedi maçta mağlubiyet yüzü görmezken son 11 karşılaşmada ise sadece bir kez sahadan boynu bükük ayrıldı.

Bayram Bektaş, bu sezon göreve geldiği haftadan itibaren Elazığspor 36 puan topladı.

Elazığspor’la olan sözleşmesi 31 Mayıs itibariyle sona erecek Bektaş’ın sözleşme yenilemeden Şanlıurfaspor maçı sonrası görevi bırakma kararı almasında taraftarla yaşadığı tartışmanın da etkisi olduğu tahmin ediliyor.