2019–2020 Futbol Sezonu TFF 2.Lig Kırmızı Grubun ilk haftasında Pazar günü deplasmanda Bayburt Özel İdarespor ile karşılaşacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor bu maçın hazırlıklarını yaptığı tek çalışma ile sürdürdü…

Teknik Direktör Sefer Yılmaz ve Yardımcı Antrenörler refakatinde yapılan çalışmada Bordo-Beyazlılar taktik ağırlıklı bir antrenmana tabi tutuldular.

Yaklaşık 120 dakika süren günün tek çalışmasına sakatlıkları bulunan Tufan Kelleci, Salih Polatdemir, Eren Çinkılınç ve üst solunum yolu enfeksiyonu bulunan Ahmet Burak Solakel dışında tüm futbolcuların katıldığı bildirildi.

Pazar günü Bayburt Özel İdarespor’la Genç Osman Stadyumu’nda ilk maçını çıkacak olan Bordo Beyazlı Temsilcimiz Birevim Elazığspor cumartesi günü sabah kendi özel otobüsüyle Bayburt’a hareket edecek.

Bayburt’ta Otel Bayburt Tesisleri’nde konaklayacak olan Bordo-Beyazlılar Cumartesi günü yapacağı son bir ter antrenmanı ile zorlu maçın hazırlıklarını tamamlayacak ve konakladığı otelde kampa girecek. Birevim Elazığspor kafilesi, 1 Eylül Pazar günü saat 16:00’da oynanacak olan karşılaşma sonrası yine karayoluyla ilimize dönecek.