Son yıllarda ilimiz futbolunun yetiştirdiği önemli yeteneklerden biri olan ve Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Altınordu Futbol Kulübü ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Milli futbolcu Berkehan Biçer’in yeni adresi belli oldu.

2015-2016 futbol sezonunda Elazığspor’dan amatör olarak transfer olduğu Altınordu’da önemli bir aşama kaydeden ve Altınordu’da Milli Takım’a yükselerek 4 kez U-17, 4 kez U-18 ve 6 kez de U-19 Milli Takımı’nda forma giyen Berkehan Biçer, 18 Ocak 2019 tarihinde Altınordu ile 4,5 yıllık sözleşme imzalayarak profesyonelliğe ilk adımını atmıştı.


Bir proje takımı olan ve bünyesine kazandırdığı futbolcuları gerek Süper Lig, gerekse de Avrupa’nın önemli kulüplerine satarak ciddi bir gelir elde eden Altınordu Futbol Kulübü, gelişim aşamalarını tamamlayan ve aralarında Elazığlı futbolcu Berkehan Biçer’in de yer aldığı 10’u Milli toplam 13 ismi tecrübe kazanmaları amacıyla pilot takımı konumundaki 2. Lig temsilcisi Niğde Anadolu Futbol Kulübü’ne kiraladı.

Buna göre 2019-2020 futbol sezonunda TFF 2. Lig ekibi Niğde Anadolu Futbol Kulübü’nde görev yapacak olan Berkehan Biçer, sezon genelinde göstereceği performansına göre sonraki sezon için değerlendirmeye alınacak.