Olağanüstü kongrede başkanlık koltuğuna oturması beklenen Elazığspor Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü, Teknik Direktörlerle görüşmelerini İstanbul’da yürütüyor.

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Elazığspor’da görüşme yapılan isimler, taraftarlar tarafından kabul görmezken, taraftarlar takımın başında kariyerli bir teknik adam istiyor.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve Vali Çetin Oktay Kaldırım’dan destek sözü alarak çalışmalarına başlayan Hacı Murat Yümlü, taraftarlardan rahat olmasını isterken, taraftarlar teknik direktör aday isimlerini sosyal medyada endişeyle karşıladı.

Yönetim boşluğu nedeniyle birçok futbolcunun takımdan ayrılması ve sözleşmelerini fesih etmelerinin yanı sıra teknik direktör isimlerinin kariyersiz olması ve gündemde olan futbolcu isimlerinin özellikle alt liglerde olması taraftarları da umutsuzluğa iterken, Elazığspor hedef mi küçülttü sorularını akıllara getirdi.

Başkan Adayı Hacı Murat Yümlü’nün şu ana kadar Soner Tolungüç, Sefer Yılmaz ve Oktay Derelioğlu gibi teknik adamlarla görüşmeler gerçekleştirdiği öğrenilirken, Elazığspor’un ismi geçen bu teknik adamlarla başarıyı yakalayamayacağını düşünen taraftarlar sosyal medyada, takımın hedefe gidebilmesi için hem daha kariyerli hem de tecrübeli bir isimle yola çıkması gerektiğine yönelik değerlendirmeler yaptılar.