AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut ve Tolga Ağar, aralarında AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları’yla birlikte Türkiye şampiyonu olan ve Sırbistan’da yapılacak olan Dünya şampiyonasına hazırlanan Kaya Karakaya Spor Lisesi Futbol Takımı’nı ziyaret ederek başarılar dilediler.

Sporium 23 halı sahada gerçekleştirilen ziyarette Kaya Karakaya spor lisesine başarılar dilenirken, halı saha maçı da yapıldı.

BULUT: MİLLETVEKİLİ AĞABEYLERİ OLARAK ARKALARINDAYIZ

AK Parti MKYK üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Metin Bulut, “Öncelikle Levent Hocama ve Ümit Hocama çok teşekkür ediyoruz. Hakikatten mükemmel bir takım. Bugün bu takımımıza Elazığ’ımızın yüzünü hak eden bu takımımıza; Kaya Karakaya Spor Lisesi’nin çıkartmış olduğu, yakın zamanda tüm Elazığ’ı sevince boğan, bizleri de sevince boğan bu takıma çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde moral olması açısından Milletvekili arkadaşımız Zülfü Tolga Ağar ve yine adayımız sporun içinden gelen, spor camiasının içinden gelen, Sayın Şahin Şerifoğulları kardeşimizle birlikte bir nebze moral olsun, onların yanında olduğumuzu ifade edebilme adına temsili bir maç yaptık. Aslında biz biliyoruz ki onların rakiplerinin çok daha güçlü olması lazım. Onlarda ağabeylerini kırmadılar. Kendileriyle bir halı saha maçı yaptık. Yakinen de şahit olduk ki hakikatten bu başarı tesadüf değilmiş, bu başarıyı sonuna kadar hak etmişler. Bugün bu maçla birlikte biz kendilerine şu mesajı vermek istedik aslında; biz tüm siyasi erk olarak kendilerinin arkasındayız. Bu konuda bize ne zaman ihtiyaçları olursa biz Milletvekili ağabeyleri olarak arkalarındayız. Şahin Şerifoğulları Başkan’ımız sürekli zaten bu işin içinden gelen, onları en iyi anlayabilecek inşallah nasip olur Belediye Başkanı da seçilirse ki öyle olacağını ümit ediyor ve tahmin ediyoruz. İnşallah onların arkasında dağ gibi duracaktır. Ben bütün ekibi bir kez daha kutluyorum. Milli Eğitim Müdürümüzü, Okul Müdürümüzü ve Ümit Hocamızı gerçekten tebrik ediyorum. İnşallah Sırbistan’a gittiklerinde de Sırbistan’da da çok iyi bir sonuç alıp bu sefer sadece Elazığ’ın değil, ülkemizin de yüzünü ağartacaklar diye düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

AĞAR: HAKİKATTEN MÜKEMMEL BİR TAKIM

AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar da, “Öncelikle Kaya Karakaya Spor Lisesi’nin futbolcularını, hocasını, lise müdürünü ve değerli müdürümü tebrik ediyorum. Hakikatten iyi bir takım kurmuşlar. Bizi zorladılar. Hakikatten iyiydi. Kaptanda fena değil, iyi bir çocuk. Bizi zorladıklarına göre Sırbistan’da da bir şey olur diyorum. Hakikatten mükemmel bir takım. Gerçekten onları tebrik ediyorum. Her zaman ağabeyleri olarak yanlarında olacağız. Allah şanslarını, bahtlarını açık etsin. Hepsine ileriki hayatlarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

ŞERİFOĞULLARI: AÇISINDAN KENDİLERİNİN ARKASINDA OLACAĞIMIZI İFADE ETMEK İSTİYORUM

Son olarak konuşan Ak parti Elazığ belediye başkan adayı Şahin Şerifoğulları ise, “Bende Kaya Karakaya Spor Lisesi futbol takımını tebrik ediyorum. Hakikatten çok önemli bir başarıya imza attılar. Türkiye Şampiyonu olarak ilimizin göğsünü kabarttılar. Bizde bugün Sayın Vekilimizin söylediği gibi ter idmanı yaptık. Aslında sporcu kardeşlerimiz bizimle ter idmanı yaptı. Hakikatten çok iyi bir takım. Birbirine alışmış, uyumlu bir takım. İyi bir hocaları var. Ümit Hocamız bizim Elazığspor’umuzda da futbol oynamış, Elazığspor’umuzun formasını terletmiş ve hocalık anlamında da çok başarılı çalışmalara imza atmış çok saygıdeğer bir hocamız. Levent Hocamız her zaman sporcularımızın arkasında olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Bizleri de sürekli bu işin içine çekmek için sürekli istişarede bulunuyoruz. Biz Sırbistan’da Türkiye’mizi temsil edecek bu sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz. Her zaman yanlarında olacağımızı ifade ediyoruz. Bizlerde sporun içerisinden gelen bir başkan adayı olarak Rabbim nasip ederse başkan olduktan sonra bu sporcularımızın hem Elazığspor’a kazandırılması hem de ülke futboluna kazandırılması açısından kendilerinin arkasında olacağımızı ifade etmek istiyorum. Sırbistan’daki müsabakalarında kendilerine başarılar diliyorum” dedi.

HABER: SITKI TAŞEL