Pazar günü deplasmanda lider Çaykur Rizespor’la karşılaşacak olan Tetiş Yapı Elazığspor’da bu maçın hazırlıklarına ara verilmeden başlandı.

Çarşamba günü kendi evinde Akın Çorap Giresunspor’u mağlup ederek play-off yolunda büyük avantaj elde eden Temsilcimizde tek hedef zorlu Rize deplasmanından puan veya puanlarla dönmek. Bu kapsamda hazırlıklarına başlayan bordo-beyazlılar günü tek çalışma yaparak tamamladı.

Saat 13:00’te Elazığspor Tesisleri Üst Sahası’nda gerçekleştirilen çalışmada Bordo-Beyazlılar yenileme antrenmanı yaptılar. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar ile yardımcı antrenörler gözetiminde gerçekleştirilen idmana sakatlığı bulunan Soner Şahin ile Akın Çorap Giresunspor Maçında sakatlanarak oyundan çıkan Andreas Tatos dışında tüm futbolcular katıldılar.

Tetiş Yapı Elazığspor Cuma günü yapacağı tek çalışma ile Çaykur Rizespor Maçının hazırlıklarını tamamlayıp Rize’ye hareket edecek.

Cuma günü saat 17:45 Elazığ-Ankara Uçağı ile Başkent’e gidecek olan Bordo-Beyazlı kafile 19:45 Ankara-Trabzon Uçağı ile Trabzon’a geçecek. Trabzon’dan karayolu ile Rize’ye geçecek olan Temsilcimiz, Çaykur Rizespor Maçının son çalışmasını bu şehirde yapacak.