İstanbul Ümraniye Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleştirilen Elazığ tanıtım günleri, İstanbul Ümraniye Santral Meydanı Metro Durağında ziyaretçilere açıldı.

31 Ekim tarihine kadar devam edecek festival davul zurnayla başladı.

Etkinliğin ilk gününde Elazığ’ın Çedene Kahvesi, Ağın Leblebisi, Orcik şekeri, dutu, öküzgözü üzümü ve peynir çeşitlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Açılışa Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alparslan, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir, Elazığ Bakkallar Odası Başkanı Cebrail Top, Fındıkzade Elazığ Derneği Başkanı Mehmet Demirtaş ve Elazığlılar katıldı.

DEMİRBAĞ: EMEĞİ GEÇEN TÜM KARDEŞLERİMİ SEVGİYLE, SAYGIYLA SELAMLIYORUM

Programda konuşan AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, “Bu organizasyonda emeği geçen çok değerli Cahit Kuram Bey, Murat Bey ve emeği geçen tüm kardeşlerimi konuşmamım başında sevgiyle, saygıyla selamlıyorum. Özellikle de işini gücünü bırakıp da bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan, burayı dolduran çok değerli hanım kardeşlerimiz başta olmak üzere tüm hemşehrilerimize ayriyeten saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.