Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Tetiş Yapı Elazığspor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Kırklarelispor Maçı öncesinde, ilimizde erkek kuaförü işletmeciliği yapan ve aynı zamanda da fanatik bir Elazığspor taraftarı olan Dinçer Özger’in verdiği akşam yemeğinde bir araya geldi.

Bursa İskender Kebap salonunda verilen akşam yemeğinde, teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

AYDIN: DAVETİNDEN DOLAYI ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

Yemeğin ardından değerlendirmelerde bulunan Elazığspor Teknik Direktörü Cafer Aydın, “Elazığ’ımızın değerli iş adamlarından Dinçer Bey’in misafiri olarak buraya geldik. Çok koyu bir Elazığspor taraftarı onu da biliyorum. Güzel bir mekanda bizi misafir etti. Akşam yemeğinde toplu halde burada bulunmaktan ve davetinden dolayı çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YETİŞ: BİR MORAL YEMEĞİNDE BULUŞTUK

Futbol Şube Sorumlusu Zafer Yetiş, “Öncelikle Elazığspor’umuzun hem iyi günde hem kötü günde yanında olan büyük bir Elazığspor fanatiği, Elazığspor sevdalısı iş adamı Dinçer kardeşimize böyle Kırklareli maçından önce bir moral yemeği verdiğinden dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman bizimle sağ olsun. Böyle bir teklifte bulundu. Biz de hocamıza danışarak böyle bir moral yemeğinde buluştuk” şeklinde konuştu.

ÖZGER: BU YEMEK BÜTÜN İŞ ADAMLARIMIZA VE ŞEHRİN İL YÖNETİCİLERİNE İNŞALLAH ÖRNEK OLUR

Dinçer Özger ise yaptığı değerlendirmede, “Kırklareli deplasmanı öncesi Elazığspor’umuzu canı gönülden sevdiğimiz Elazığspor’umuza moral ve motivasyon amaçlı bir moral yemeğine davet etmek istedim. İnşallah bu moral yemeği Elazığspor’umuza uğur getirir, 3 puan ile döner. Sezon sonu inşallah ligde kalırız. Bu yemek bütün iş adamlarımıza ve şehrin il yöneticilerine inşallah örnek olur” dedi.