E.Belediyespor’da 6 As Oyuncu Manisa’ya Götürülmedi

Ziraat Türkiye Kupası’nda 3. tur mücadelesinde Çarşamba günü deplasmanda Manisa Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Elazığ Belediyespor, Manisa’ya gitti.

E.Belediyespor’da 6 As Oyuncu Manisa’ya Götürülmedi

Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Maçında Manisa Futbol Kulübü ile eşleşen Elazığ Belediyespor, Çarşamba günü deplasmanda oynanacak olan zorlu mücadele için sabah saatlerinde Manisa’ya gitti.

Saat 09.00’da Ankara aktarmalı olarak İzmir’e uçan, İzmir’den ise otobüsle Manisa’ya geçen Lacivert-Kırmızılı ekibimiz, daha sonra konaklayacağı otele geçerek kampa girdi.

Ligde iddiasını devam ettirmek isteyen temsilcimiz Elazığ Belediyespor, Manisa Futbol Kulübü ile oynanacak olan müsabakaya bu gerekçeyle 6 as futbolcusunu götürmedi.

Buna göre Arif, Serhan, Cenk, Kaleci Ogün, Metehan ve Tuncay, Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Cizrespor karşılaşması düşünülerek Teknik Direktör Alaattin Tutaş tarafından Elazığ’da bırakılan isimler oldu.

Çarşamba günü oynanacak olan karşılaşmanın ardından ilimize dönecek olan Elazığ Belediyespor, Cizrespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde start verecek.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137