Elazığ Karakoçan FK, Çarşambaspor Karşısında Puan Arıyor

Mavi-beyazlı temsilcimiz Harput Dibek Elazığ Karakoçan, TFF 3. lig 2. grubun 12. haftasında Cumartesi günü Çarşambaspor’un konuğu olacak.

Elazığ Karakoçan FK, Çarşambaspor Karşısında Puan Arıyor

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK, TFF 3. Lig 2. Grup’un 12. Haftası’nda Çarşambaspor’un konuğu olacak.

Perşembe günü Samsun’a giden temsilcimizde kritik maç öncesi 4 eksik bulunuyor. Ahmet Can Arık ile Şeyhmus Abdulkadir Aksu kart cezaları, Cuma Ali Üzüm ile Furkan Özhan ise sakatlıkları nedeniyle zorlu maçta forma giyemeyecek. Geçtiğimiz hafta konuk ettiği Yomraspor’a son dakika golüyle yenilen temsilcimiz, zirve yarışından kopmamak için Çarşambaspor deplasmanından 3 puan hedefliyor.

Temsilcimiz Elazığ Karakoçan’ın 13 Kasım Cumartesi günü saat 13.00’te Çarşamba Şehir Stadında Çarşambaspor ile oynayacağı maçı Kayseri Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Ramazan Haymana yönetecek.

Haymana’nın yardımcılıklarını Ankara Bölgesi’nden Çağlar Mehmet Uludağ ile Yakup Keçeci yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Çankırı Bölgesi’nden Kerim Çataklı görevlendirildi.

Bu karşılaşma öncesi geçen hafta sahasında Yomraspor'a uzatmada yediği golle 1-0 mağlup olan Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, bu karşılaşma öncesi 13 puanla puantajda 12. sırada bulunurken, ev sahibi ekip Çarşambaspor ise 7 puanla 17. Basamakta yer alıyor.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137