Elazığ Karakoçan FK, Mersin Deplasmanında

3. lig temsilcimiz Elazığ Karakoçan takımı, ligin 6. haftasında Perşembe günü deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İçel İdman Yurdu ile karşılaşacak.

Elazığ Karakoçan FK, Mersin Deplasmanında

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ Karakoçan FK, Misli.com 3. Lig 3. Grup’un 6. Haftası’nda bugün 6 puanlık maçta deplasmanda İçel İdman Yurdu’nun konuğu olacak…

3.Lig 3.Grubun 5. Haftada evinde karşılaştığı Batman Petrolspor’u 1-0 yenerek puanını 8’e yükselten 3. Lig temsilcimiz, zorlu deplasmana da puan ya da puanlar için gitti. Temsilcimizde kritik maç öncesi eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Zorlu karşılaşma öncesi 5 maçta 2 galibiyeti, 2 beraberliği ve 1 yenilgisi bulunan Temsilcimiz Karakoçan FK 8 puanla 7. Sırada yer alırken, 5 maçta 3 galibiyeti, 2 beraberliği bulunan ev sahibi ekip ise 11 puanla liderin 2 puan gerisinde 3.Basamak’ta yer alıyor.

29 Ekim Perşembe günü saat 19.00’da Mersin Stadyumu’nda oynanacak olan maçı Ankara Bölgesi’nden Hasan Basık yönetecek. Basık’ın yardımcılıklarını yine Ankara Bölgesi’nden Sekçuk Gökgöz ile Kayseri Bölgesi’nden Suha Adıyaman yapacak. Müsabakada 4. Hakem olarak ise Ankara Bölgesi’nden Onuralp Enes Öz görevlendirildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner137