Türkiye Kadınlar Hentbol 1. Ligi A Grubunda mücadele eden Elazığ Sosyal Yardımlaşma Spor Kulübü erteleme maçında evinde konuk ettiği Lider Mersin BŞB. Spor’a 2 sayı farkla 20-22 mağlup oldu.

9 Kasım Salı günü Yakup Kılıç spor salonunda saat 13:00’de oynanan karşılaşmada lider Mersin Büyükşehir Belediyespor karşısında son derece etkili bir oyun ortaya koyan Elazığ SYSK ilk yarıyı 9-8 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında kadro derinliği ve yabancı oyuncusu olan Lider Mersin BŞB karşısında dar kadrosu ile mücadele veren Elazığ sosyal yardımlaşma spor kulübü rakibinin bu avantajını iyi kullanması sonucunda özellikle maçın son bölümünde oyundan düşünce rakip takım karşılaşmadan 22-20 üstün ayrıldı.

Elazığ Sosyal yardımlaşma spor kulübünde Gizem’in 7, Meriç’in 6, Fatma’nın 5 golü mağlubiyeti önleyemezken konuk takımda Burcu, Hatice ve Jacquy Yanick’in 5’er golü galibiyetin alınmasında pay sahibi olmalarını sağladı.

Aldığı bu yenilgi ile 5 puanda kalan Sarı-Siyahlı Temsilcimiz 6.Hafta Maçında deplasmanda Yozgat ASP GSK ile karşı karşıya gelecek.