Elazığspor, 29 Yıl Sonra 3. Lig'in Eşiğinde  

1967 tarihinde kurulan ve  uzun süre Süper, 1 ve 2. Lig'de mücadele eden Elazığspor, 29 yıl sonra bu sezon 3. Lig'e düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı.

Elazığspor, 29 Yıl Sonra 3. Lig'in Eşiğinde  

Sondan ikinci sırada yer alan ancak umudunu yitirmeyen Elazığ ekibi, seri yakalayıp, küme düşmeden kurtulmanın hedeflerini yapıyor.    

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Elazığspor, 29 yıl sonra 3. Lig!e düşme tehlikesi yaşıyor.

Bir dönem Süper Lig'de ses getiren, son yıllarda ise yaşadığı maddi problemler nedeniyle önce TFF 1. Lig’e, oradan da 2. Lig'e düşen bordo-beyazlar, 2. Lig'de de küme düşmek üzere.

Transfer yasağına engel yaklaşık 30 milyon TL'lik borcu kaldıramadığı için altyapıdan takviye ettiği futbolcularla yoluna devam eden Elazığspor, kırmızı grupta oynadığı son 9 maçın 7’sini kaybetti ve 2’sinde berabere kalarak sadece 2 puan toplayabildi.

29. haftası geride kalan 2. Lig Kırmızı Grup’ta 23 puanla 19. sırada yer alan borda-beyazlı ekip, küme düşme hattının üstünde yer alan en yakın rakibi Kastamonuspor ile arasında 7 puanlık fark bulunuyor.

Kırmızı grupta 30. hafta maçında Vanspor FK ile oldukça kritik bir maça çıkacak olan ve tek hedefi galibiyet üzerine kuran Elazığspor, Teknik Direktör Cafer Aydın nezdinde çalışmalarını ise sürdürüyor.

AYDIN: GELDİĞİMDEN BERİ İYİ TOP OYNUYORUZ

Teknik Direktör Cafer Aydın, "Birkaç sakat futbolcumuz var. Ondan dolayı sıkıntılıyız ama sonuçta elimizdeki oyuncular sakatlananları aratmayacak. Muhakkak galip gelmemiz gereken bir maç. Vanspor play-off için oynuyor. Bizimde kümede kalmak için bir başlangıç yapmamız lazım. Ben geldiğimden bu yana iyi top oynuyoruz. Çok basit goller yiyoruz, o da takımın tecrübesizliği. Çok rahat 32-33 puanımız olması gerekirken, çok basit hatalardan dolayı çok puan kayıpları yaşadık. Kalan son 8 haftada puan veya puanlarla ayrılmamız lazım, rakiplerle aradaki puan farkını kapatmamız için. Vanspor maçı bunun başlangıcı olur inşallah. O maçtan sonra bir seri yakalarsak bu işin üstesinden geliriz" dedi.  

AYDIN: SERİ YAKALAMAZSAK İŞİMİZ ZOR

Teknik Direktör Aydın, "1922 Konyaspor ve Tarsus İdman Yurdu maçlarında yaşadığımız çok bariz puan kayıpları var. Eyüp’e karşı iyi oynadık ama puanları kaybettik. Kırklareli maçı bariz yine öyle. Takım genç olduğu için gol yiyince hemen moralleri bozuluyor. Vanspor maçıyla bir seri yakalamamız lazım. Seri yakalamazsak işimiz zor. Seri yakalarsak rakiplerle aynı puanlara geliriz, ya da rakiplerin üstüne çıkarız. Önemli olan bizim ne yapacağımız. Biz kazanamazsak rakibin ne yapacağının bir önemi olmuyor. Bir seri yakalamamız lazım" şeklinde konuştu.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
MMM
MMM - 3 yıl Önce

DÜŞSÜN 3.LİGE AMATÖRE KAPANSIN DA BİRİLERİ KINA YAKAR..ELAZIĞIN TEK ENGELİ ELAZIĞSPOR YA..KAPANINCA ELAZIĞ UÇUŞA GEÇER ÖNÜ AÇILIR BÖYLE DÜŞÜNENLER KINA YAKAR..

23
23 @MMM - 3 yıl Önce

Gayet açık şekilde Elazığsporlu olduğumu vurgulayıp, "Elazığspor kapatılsın!" şeklinde yorum yapanları tiye alıyorum ve eleştiriyorum ama adamın biri çıkıp "Sen Elazığsporlu olamazsın" deyip hakaret ediyor (Geçtiğimiz günlerde 'Elazığspor'a verilen paralarla fabrika açalım, iş sahaları oluşturalım. Memlekette işsizlik var' şeklinde yorumlar gördüm. Sanki memleketin bu durumunda kendilerinin seçimlerinin payı yokmuş gibi bu yorumları yapıyorlar. Bunun farkında değiller, memleketin önündeki en büyük engel Elazığspormuş gibi yorum yapıyorlar). Ama dediğiniz gibi, anlayan anladı. Bazıları dışında!

Yılmaz
Yılmaz @MMM - 3 yıl Önce

Elazigspor bu sehrin degeridir..facebooktaki taraftar sayfalarinda boyle yorum yapanlari goruyoruz..yok elazigspor kapatilsin yeni takim kurulsun yok elazigspora verilen paralar haramdir..elazigi bu kafa bu hale getirdi haberleri yok

MMM
MMM @MMM - 3 yıl Önce

23 rumuzlu beyefendi ne demek istediğimizi anlayan anladı kendini yorma ..yazılanlar açık ve net

23
23 @MMM - 3 yıl Önce

"Elazığspor'a para verileceğine fabrika yapılsın. Elazığspor bana para mı veriiiiiiiiiiiiiiii. Gapansın haaaaaaaaa" diyenler var. Çünkü adamların tek algısı yaşadıkları dört duvar. Dört duvardan çıkınca hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Evinde boş yağ tenekesini bile atmaz, saklar. Ama ülkede onca şey olur gıkını çıkarmaz. Yıllarca sorgusuz sualsiz oy verir. Bu haliyle ülkenin ve memleketin kaderiyle oynar. Ama Elazığspor kapatılsın, fabrika açılsın! Kendi seçimleri yüzünden memleketin geldiği durumu görmez, "Bu ülkenin ve memleketin bu halde olmasının nedeni benim verdiğim oylar" demez ama Elazığspor kapatılsın!

ufuk tepe
ufuk tepe - 3 yıl Önce

sebep olanlara kalmaya..

Harput
Harput - 3 yıl Önce

sebep olan kebap olsun

2-3 e
2-3 e - 3 yıl Önce

23 efendi senin derdin siyaset.Elazıgspor filan umurunda değil.gerol kemik yalayicilari sizi.Ne demek kapansın,düşer çıkar, takımımız bir tek sevdamız,malzeme yapmaya kalkmayın perişan olursunuz

23
23 @2-3 e - 3 yıl Önce

Takımı malzeme yapan biziz sanki. Okuduğunu dahi anlamıyor. "Bu takımın sahibi benim" diyenlerin, atkı takıp gezenlerin destekçileri sizi.

23
23 @2-3 e - 3 yıl Önce

Çok konuşma. Benim derdim Elazığspor. Yazdığımı iyi oku. Takımı dibine kadar siyasete sokan sizin zihniyetiniz. Takımı malzeme yapan sizin zihniyetiniz. Sizin zihniyetiniz "Elazığspor kapatılsın!" diyor işte. Görüyoruz burada yorum yapanları. "Elazığspor'a verilen paralarla fabrika açalım, inşAllah kapanır, ohh inşAllah kapansın" diyen zihniyeti. Şimdi git A Haber izlemeye devam et.

Iki üç
Iki üç - 3 yıl Önce

Sen ne Elaziglisin,zaten Elazığsporlu da olamazsın,zihniyetin yazından belli,haber kanalından ne işin var,embesil.Kuş beyninle burada algı yapmaya çalışıyorsun,bu da geRol kemik yalayicilarin işi,sahneyi açtı mı? Boşuna debelenmeyin,sağa sola topu taca atmayın,ilk fırsatta kim nerden geldiyse oraya iadesiz taahhütlü postalayacagiz.

23
23 @Iki üç - 3 yıl Önce

Ben "Elazığspor kapatılsın" deyip saçmalayanları eleştiriyorum. Adam kalkmış bana "Sen Elazığsporlu olamazsın" diyor. Acayip çalışıyor kafa.

23
23 @Iki üç - 3 yıl Önce

Sen şaka mısın? Yazdığım yorumdan hangi partiye tabi olduğumu mu anladın? Yorumumu bir daha oku istersen. Ya da okuma, okuduğunu anlamıyorsun çünkü: "Elazığspor'a para verileceğine fabrika yapılsın. Elazığspor bana para mı veriiiiiiiiiiiiiiii. Gapansın haaaaaaaaa" diyenler var. Çünkü adamların tek algısı yaşadıkları dört duvar. Dört duvardan çıkınca hiçbir şeyle ilgilenmiyorlar. Evinde boş yağ tenekesini bile atmaz, saklar. Ama ülkede onca şey olur gıkını çıkarmaz. Yıllarca sorgusuz sualsiz oy verir. Bu haliyle ülkenin ve memleketin kaderiyle oynar. Ama Elazığspor kapatılsın, fabrika açılsın! Kendi seçimleri yüzünden memleketin geldiği durumu görmez, "Bu ülkenin ve memleketin bu halde olmasının nedeni benim verdiğim oylar" demez ama Elazığspor kapatılsın!

Sürekli "Elazığspor kapatılsın. Elazığspor bana para mı kazandırıyor. Elazığspor'a verilen paralar haramdır. Elazığspor'a verilecek paralarla fabrika açılsın, iş olanakları sağlansın. İnşAllah kapanır" gibi yorum yapan kişilere tepki amaçlı yorum yaptım. Bir gerçekliği dile getirdim. "MMM" adıyla yorum yapan beyefendinin dediği gibi, memleketin önündeki en büyük engel Elazığspormuş gibi bu yorumları yapıyorlar. Sanki Elazığspor olmasa her şey düzelecekmiş gibi. Bunu da memleketin geldiği duruma hiç kendilerinin verdiği oylar ve seçimler neden olmamış gibi yapıyorlar. Bunları söyleyenler çok normal ama ben bu gerçekliği dile getirince anormal oluyor. Öyle mi? Tekrar sana gelelim. Saldırmak sizin ortak özelliğiniz belliki. Doğru söyleyeni gördünüz mü hemen saldırıya geçiyorsunuz. Varsa bir fikrin söylersin. Fikri olmayan böyle bağırıp çağırarak haklı olmaya çalışır. Benim cümlemde hakaret var mı? Yok. Senin kelimelerinden baştan sonra nefret ve kin akıyor. "Embesil, kuş beyinli, kemik yalayıcı. geROL". Laflara bak laflara. Sayın Gürsel Erol ile bu konunun ne ilgisi var? Demek çıldırtmış sizi. Doğruları duyunca çıldırıyorsunuz belliki. Ayrıca, benim Elazığlılığımı sorgulayacak en son kişi sensin.


SIRADAKİ HABER

banner137